Naar boven

Inspiratie

Pagina's boordevol inspiratie!

Achter al uw dagelijkse producten en rituelen zit een verhaal. U doet bewust dagelijkse dingen en gebruikt daarbij bewust bepaalde producten. Vitatheek biedt als online drogist een groot aantal van die dagelijkse - of niet zulke dagelijkse - producten aan. Achter elk product op Vitatheek.nl zit dan ook een verhaal, een doel.

Op onze inspiratiepagina's leest u daar meer over. We geven u tips over hoe u uw lichaam het beste de winter door kunt helpen, hoe u uw lijf een vitamineboost kan geven of welke afslankproducten u kunt gebruiken om uw dieet goed vol te houden. We nemen u graag mee op reis door alle facetten van het leven waar een drogisterij aan te pas komt. Laat u inspireren!

Lees: is kokosolie gezond?

Er wordt van alles beweerd over het gebruik van kokosolie en de invloed ervan op uw gezondheid. Maar wat is nu waar?

Lees meer

Lees: Sport en de behoefte aan bouwstoffen

Iedere sporter wil de beste sportprestaties behalen. In de basis is hiervoor het juiste voedingspatroon het allerbelangrijkste. Toch is naast de juiste sportvoeding vaak ook een aanvulling nodig. Lees alles over sporten en de behoefte aan bouwstoffen voor uw lichaam.

Lees verder

Lees: De R zit weer in de maand

Ondersteun uw lichaam op tijd. Geef uw weerstand een boost en voorkom ongemakken als gevolg van een lagere weerstand.

Lees verder

Lees: Kokosolie voor huid & haar

Kokosolie is súper veelzijdig. Deze natural hero mag niet in keuken ontbreken, maar ook niet in uw badkamer!

Lees verder
 
Lees: De wondere wereld van thee

Waar komt thee vandaan? Wat is het eigenlijk? En is thee nu eigenlijk gezond?

Lees verder
 
Lees: De kleine wondertjes van deze wereld: baby's

Bent u net ouder geworden van een klein wondertje? Dan weet u dat de geboorte van zo’n kwetsbaar klein mensje een hoop doet veranderen. Lees handige tips over algemene babyverzorging in deze blog.

Lees verder
 
Lees: Bescherm uzelf tegen teken!

Deze kleine diertjes kunnen een hoop problemen veroorzaken. De bacterie die zij overdragen, is de veroorzaker van de ziekte van lyme. Bescherm uzelf daarom goed als u bijvoorbeeld het bos in gaat. Lees er alles over op deze pagina over teken.

Lees verder
 
Lees: Wat is Vitamine D eigenlijk?

Zodra de zon schijnt hoort u te pas en te onpas "even mijn vitamine D aanvullen". Fijn, maar wat betekent het nu eigenlijk? En wat heeft uw lichaam daaraan? Lees alles over Vitamine D, het belang ervan voor uw lijf en meer.

Lees verder
 
Lees: Wat doet magnesium voor uw lichaam?

Magnesium is een mineraal dat uw lichaam ondersteunt in het opnemen van vitaminen. Maar magnesium is nog zoveel meer. Wat is het, wat doet het en hoe zorgt u dat u voldoende magnesium binnenkrijgt?

Lees verder
 
Lees: Stappenplan Voorjaarsschoonmaak

In huis wordt geleefd. Natuurlijk maakt u regelmatig schoon, maar één keer per jaar het huis van onder tot boven schoonmaken, is ideaal. Want onbewust verzamelt u een hoop stof, honden- of kattenharen en bacteriën in huis. Lees in dit blog hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Lees verder
 
Lees: Ik ga op vakantie en neem mee...

Op vakantie gaan: leuk! Maar u moet vooraf echt overal aan denken. Wij maken het u gemakkelijk met deze vakantie checklist voor uw toiletspullen.
Wat heeft u écht nodig en vooral, wat moet u vooraf nog bestellen? Zorg dat u alles op tijd in huis heeft en geniet onbezorgd van uw vakantie!

Lees verder
 
Lees: De Top 15 Mini's voor op vakantie!

Mini shampoo, mini bodylotion, zelfs mini flosdraad. Mini verpakkingen voor op reis kunnen u veel ruimte en gewicht besparen. Bekijk de Top 15 Mini's voor op reis.

Lees verder
 
Lees: Vaderdag Ideeën & Cadeautjes

Uw vader in het zonnetje zetten? Laat ons helpen een leuk kado of kadopakket te bedenken voor uw vader!

Lees verder
 
Lees: Moederdag Ideeën & Cadeautjes

Waar u uw moeder dit jaar weer mee moet verrassen? Laat u inspireren!

Lees verder
 
Lees: 5 x de lekkerste glutenvrije ontbijtjes

Heeft u een gluten intolerantie en eet u glutenvrij? Laat u dan inspireren door 5 x heerlijke glutenvrije ontbijtjes! Eenvoudig te bestellen of lekker om zelf te maken.

Lees verder
 
Lees: Etherische oliën om beter te slapen

Etherische oliën: we kennen de term allemaal, maar wat doen die nu eigenlijk? Etherische oliën kunnen onder andere helpen om voor het slapen gaan te ontspannen en daardoor dat u beter gaat slapen. Er zijn talloze verschillende oliën, allemaal met hun eigen charme en effect. Lees alles over beter slapen met behulp van etherische oliën.

Lees verder
 
Lees: 5 tips om uw huid te verzorgen in de winter

Het is winter. U merkt het aan uw huid. Die wordt droger en er komen sneller barstjes in uw lippen. U zit meer tijd binnen met de verwarming een graadje hoger. Lekker warm, dat wel. Maar het droogt uw huid uit. Tijd om uw lichaam een beetje extra te verzorgen! 5 tips om uw huid extra te verwennen deze winter.

Lees verder
 
Lees: Afvallen in 2018

Het is weer de tijd van goede voornemens. Hoe pakt u het dit jaar aan? 

Lees verder