Naar boven

Inspiratie

Pagina's boordevol inspiratie!

Achter al uw dagelijkse producten en rituelen zit een verhaal. U doet bewust dagelijkse dingen en gebruikt daarbij bewust bepaalde producten. Vitatheek biedt als online drogist een groot aantal van die dagelijkse - of niet zulke dagelijkse - producten aan. Achter elk product op Vitatheek.nl zit dan ook een verhaal, een doel.

Op onze inspiratiepagina's leest u daar meer over. We geven u tips over hoe u uw lichaam het beste de winter door kunt helpen, hoe u uw lijf een vitamineboost kan geven of welke afslankproducten u kunt gebruiken om uw dieet goed vol te houden. We nemen u graag mee op reis door alle facetten van het leven waar een drogisterij aan te pas komt. Laat u inspireren!

Lees: Stappenplan Voorjaarsschoonmaak

In huis wordt geleefd. Natuurlijk maakt u regelmatig schoon, maar één keer per jaar het huis van onder tot boven schoonmaken, is ideaal. Want onbewust verzamelt u een hoop stof, honden- of kattenharen en bacteriën in huis. Lees in dit blog hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Lees verder

Lees: Ik ga op vakantie en neem mee...

Op vakantie gaan: leuk! Maar u moet vooraf echt overal aan denken. Wij maken het u gemakkelijk met deze vakantie checklist voor uw toiletspullen.
Wat heeft u écht nodig en vooral, wat moet u vooraf nog bestellen? Zorg dat u alles op tijd in huis heeft en geniet onbezorgd van uw vakantie!

Lees verder

Lees: Top 15 Mini's voor op vakantie!

Mini shampoo, mini bodylotion, zelfs mini flosdraad. Mini verpakkingen voor op reis kunnen u veel ruimte en gewicht besparen. Bekijk de Top 15 Mini's voor op reis.

Lees verder

Lees: 5 x Glutenvrij ontbijten

Heeft u een gluten intolerantie en eet u glutenvrij? Laat u dan inspireren door 5 x heerlijke glutenvrije ontbijtjes! Eenvoudig te bestellen of lekker om zelf te maken.

Lees verder

Lees: etherische oliën om beter te slapen

Etherische oliën: we kennen de term allemaal, maar wat doen die nu eigenlijk? Etherische oliën kunnen onder andere helpen om voor het slapen gaan te ontspannen en daardoor dat u beter gaat slapen. Er zijn talloze verschillende oliën, allemaal met hun eigen charme en effect. Lees alles over beter slapen met behulp van etherische oliën.

Lees verder

Lees: Afvallen in 2018

Afslanken is één van de meest genomen goede voornemens in Nederland. We horen vaak verhalen van mensen bij wie de goede voornemens na verloop van tijd in het niets opgelost lijken te zijn. Maar wat we niet vaak horen, zijn de vele succesverhalen van mensen die zich wél aan hun voornemens houden. Er zijn namelijk ook veel mensen bij wie het wél lukt. En waarom zou u niet diegene zijn?

Lees verder

Lees: 5 tips om uw huid te verzorgen in de winter

Het is winter. U merkt het aan uw huid. Die wordt droger en er komen sneller barstjes in uw lippen. U zit meer tijd binnen met de verwarming een graadje hoger. Lekker warm, dat wel. Maar het droogt uw huid uit. Tijd om uw lichaam een beetje extra te verzorgen! 5 tips om uw huid extra te verwennen deze winter.

Lees verder