Maandactie:  2e product van ons vitamine huismerk voor de halve prijs. Combineren mag.
Sluiten
Naar boven

Blog

Welke supplementen in de winter? Welke supplementen in de winter?
Door Vitatheek - 21 november 2022 - Gezondheid, Supplementen, Voeding
Voor een betere bescherming tegen virussen is een goede weerstand heel belangrijk. Blijf daarom voldoende bewegen, zorg voor de nodige ontspanning, vermijdt stress, slaap voldoende en eet gezond. En heeft u dan toch nog het gevoel dat uw weerstand wel een beetje extra aandacht kan gebruiken? In dit blog leest u wat de belangrijkste supplementen voor de wintermaanden zijn.
Lees meer
Welke voeding bij diabetes type 2? Welke voeding bij diabetes type 2?
Door Vitatheek - 10 november 2022 - Gezondheid, Voeding
Het aantal diabetespatiënten in Nederland neemt jaarlijks toe. Weet u wat mag je wel en wat kun je beter niet eten als je diabetes hebt? Lees hier alles over gezonde voeding bij diabetes type 2.
Lees meer
Gezond ouder worden Gezond ouder worden
Door Vitatheek - 17 oktober 2022 - Gezondheid
Ouder worden gaat vanzelf, maar hoe zorg je ervoor dat dit op een gezonde manier gebeurt? En hoe kun je proberen om allerlei gezondheidsklachten die verband houden met het ouder worden (zo lang mogelijk) buiten de deur te houden? Lees verder voor enkele waardevolle tips.
Lees meer
Wat is vitamine D? En hoe zit het met de vergoeding? Wat is vitamine D? En hoe zit het met de vergoeding?
Door Vitatheek - 07 september 2022 - Gezondheid, Supplementen
Vitamine D is belangrijk, dat weten we vaak wel. Maar waarom het zo belangrijk is voor ons is minder bekend. Lees hier alles over vitamine D, vitamine D tekort en de vergoeding van vitamine D vanuit de zorgverzekering in 2023. 
Lees meer
5 koolhydraatarme en eiwitrijke recepten 5 koolhydraatarme en eiwitrijke recepten
Door Vitatheek - 20 augustus 2022 - Gezondheid, Voeding
Overweegt u een koolhydraatarm dieet te gaan volgen of wilt u af en toe wat minderen met koolhydraten dan is er online genoeg inspiratie te vinden. Wij hebben alvast een aantal smakelijke gerechten voor u opgezocht: 
Lees meer
10x Glutenvrij ontbijt | Recepten 10x Glutenvrij ontbijt | Recepten
Door Vitatheek - 30 mei 2022 - Gezondheid, Voeding
Heeft u last van een gluten intolerantie? Of bent u op zoek naar een clean en voedzaam ontbijt? Lees dan onze 10 tips voor een heerlijk, glutenvrij ontbijt.
Lees meer
Zink suppletie Zink suppletie
Door Vitatheek - 03 februari 2022
Hoe belangrijk is zink voor uw gezondheid, hoe zorg je ervoor dat uw voeding voldoende zink bevat en wat is de kans op een tekort aan zink? In dit blog gaan we in op de noodzaak van zink in het dieet en eventuele zink suppletie.
Lees meer
5 Oefeningen voor thuis 5 Oefeningen voor thuis
Door Vitatheek - 04 januari 2022
Wilt u meer bewegen maar heeft u geen zin en tijd om naar een sportschool te gaan of in groepsverband te sporten en is het geen weer om buiten te bewegen? Wij geven 5 tips voor simpele, maar effectieve oefeningen die u dagelijks thuis kunt uitvoeren.
Lees meer
Natuurlijke huidverzorging in de herfst Natuurlijke huidverzorging in de herfst
Door Vitatheek - 18 oktober 2021 - Verzorging
Uw huid kan in de gure herfstmaanden wel wat extra aandacht gebruiken. Vitatheek geeft tips voor huidverzorgingsrituelen met 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten waarmee u de huid de herfst door helpt.
Lees meer
5 tips voor een goede najaarsschoonmaak 5 tips voor een goede najaarsschoonmaak
Door Vitatheek - 20 september 2021
Maak uw huis winterklaar met deze 5 handige tips voor een grondige najaarsschoonmaak. Met dit lijstje en ons ruime assortiment schoonmaakproducten is deze klus zo geklaard.
Lees meer
Een gezonde leefstijl, 5 tips Een gezonde leefstijl, 5 tips
Door Vitatheek - 09 augustus 2021
We genieten nog volop van de zomer, maar de virussen liggen alweer op de loer. Om uw lichaam hier tegen te wapenen is het belangrijk om een goede weerstand op te bouwen en weer een gezonde leefstijl aan te wennen. Wij geven 5 goede tips.
Lees meer
Onverzadigde vetzuren | omega 3 visolie Onverzadigde vetzuren | omega 3 visolie
Door Vitatheek - 09 augustus 2021
Wat zijn onverzadigde vetzuren en waarom is het belangrijk dat u deze voldoende binnen krijgt? Lees hier alles over Omega 3, visolie, algenolie en omega 3-6-9.
Lees meer