Naar boven

Royal Green Turmeric

Door Vitatheek - 17 juli 2019 - Supplementen

Wat is turmeric?
Turmeric wordt ook wel curcuma (kurkuma) of geelwortel genoemd. Deze plant ondersteunt een normale leverfunctie en de spijsvertering. Op de vraag 'is curcuma gezond?' kan dan ook geantwoord worden dat het de gezondheid zeker ondersteunt.

Maar geelwortel wordt voor nog veel meer gebruikt. Zo is verse turmeric een basisingrediënt van gele curry en kerriepoeder. U kunt de werkzame stoffen ervan dus ook via voeding binnen krijgen. Heeft u het idee dat uw lever of spijsvertering wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Dan is het Royal Green Turmeric supplement een uitstekende keuze.

 
Royal Green Turmeric Complex

In het Royal Green Turmeric Complex supplement is ook zwarte peper toegevoegd, wat ervoor zorgt dat de turmeric beter door uw lichaam wordt opgenomen. En wist u dat dit product van Royal Green ook 100% biologisch is? Zo ondersteunt het uw lichaam op gezonde en verantwoorde wijze.

De Turmeric van Royal Green is altijd met 25% korting te bestellen in onze webshop.

Turmeric kopen
 


Royal Green: 100% Biologisch

Bij Royal Green geloven ze dat er maar één manier is om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier. Het is dan ook logisch dat Royal Green voor haar supplementen alleen kiest voor ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Verder zijn ze bij Royal Green gepassioneerd om de Wijsheid van de Natuur te begrijpen en aan u te leveren. Want zoals zij zelf zeggen: ‘biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur’.

Lees meer over Royal Green
 

Wat is het verschil tussen kurkuma en turmeric?

De termen vliegen u om de oren: turmeric, geelwortel, kurkuma/curcuma... Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen al die dingen?

Turmeric is de Engelse benaming van een plant met de Latijnse naam 'Curcuma'. Zo, dat is eenvoudig. Turmeric en Curcuma zijn in die zin dus hetzelfde. Curcuma wordt ook regelmatig op verschillende wijze geschreven: met een of met een k. Daarmee wordt natuurlijk hetzelfde product bedoeld.

Geelwortel wordt gemaakt van de wortels van de kurkumaplant. Het product komt dus van dezelfde plant, maar is eigenlijk een ander onderdeel. Echter wordt in de volksmond vaak hetzelfde bedoeld met alle drie de termen. Zoals de naam geelwortel al zegt is het geel van kleur (en die kleurstof noemen we weer curcumine). Daarom wordt het ook veel gebruikt
als kleurstof in bijvoorbeeld verzorgingsproducten.Alle Royal Green producten
| Camu Camu Vitamine C | Royal Green Astaxanthine | Royal Green Multi WomanRoyal Green Magnesium