Royal Green Astaxanthine

(Royal Green) astaxanthine is een krachtige antioxidant die o.a. ontstekingsremmend kan werken, uw afweer ondersteunt en spierversterkend werkt. Astaxanthine komt voor in allerlei planten, schimmels en algen. De astaxanthine van Royal Green is gebaseerd op de groene alg Haematococcus Ppluvialis. Juist omdat het zo'n sterke antioxidant is, gebruiken veel mensen dit product om hun weerstand/afweersysteem een steuntje in de rug te geven.

Bekijk Royal Green astaxanthine aanbieding
 

Sorteren
Royal Green Astaxanthine - 120 softgels Royal Green Astaxanthine - 120 softgels 120 Softgels
59,95 44,96
Meer info
Toevoegen
Royal Green Astaxanthine - 60 softgels Royal Green Astaxanthine - 60 softgels 60 Softgels
32,95 24,71
Meer info
Toevoegen

Nóg sterker

Astaxanthine is zelfs een nog sterkere antioxidant dan bijvoorbeeld vitamine C. Dat komt vooral omdat het de eigenschap heeft om beter tot onze organen door te dringen dan andere antioxidanten. Natuurlijk blijft een gezonde en gevarieerde voeding van groot belang voor uw algehele gezondheid. Dit voedingssupplement is echter een goede toevoeging en ondersteunt uw gezondheid op natuurlijke wijze.


100% natuurlijk

Bij Royal Green is het product namelijk 100% van natuurlijke ingrediënten gemaakt. Het wordt gekweekt in een uiterst schone omgeving op Hawaii! Als u waarde hecht aan natuurlijke ingrediënten, dan zit u hiermee helemaal goed.


Wanneer kunt u Royal Green Astaxanthine het beste innemen?

U kunt Royal Green Astaxanthine op elk gewenst tijdstip op de dag innemen. Wel wordt aangeraden om Astaxanthine in te nemen tijdens een maaltijd. Belangrijk is dat de maaltijd voldoende vet bevat om de werking van de Royal Green Astaxanthine te optimaliseren.


Meer weten over Royal Green?

Behalve astaxanthine maakt Royal Green nog veel meer natuurlijke voedingssupplementen. Ze zijn van hoge kwaliteit en bovendien altijd scherp geprijsd in onze online drogist. 


Wist u dat u op alle Royal Green producten altijd 25% korting krijgt?

60 capsules bestellen
120 capsules bestellen