Bestaat er een natuurlijk middel tegen teken bij mensen?

Door Vitatheek - 15 mei 2024 - Gezondheid
Bij elk bezoek aan de natuur ligt het gevaar van een tekenbeet op de loer. Vooral bij mooi weer zijn deze kleine beestjes heel actief. Een goede check op teken na een wandeling door het bos of de duinen wordt daarom sterk aangeraden. Maar ook in de eigen tuin, in het park of in de speeltuin kunt u een beet van een teek oplopen. Wilt u een tekenbeet voorkomen, dan kunt u ook gebruikmaken van een anti-insect spray zoals Care Plus Anti Insect. Deze insectenwerende spray is ook verkrijgbaar als natuurlijk middel tegen teken bij mensen.

Natuurlijk middel tegen teken bij mensen

Een natuurlijk middel tegen teken bij mensen kopen? Wij adviseren Care Plus anti-insect natural spray.

Care Plus anti-insect natural spray

Care Plus® Anti-Insect Natural is een insectwerende middel. Het bevat het natuurlijke ingrediënt Citriodiol®. Deze muggenspray al geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden en is, in overleg met een arts, ook veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding. De spray beschermt tot 6 uur tegen beten en steken van (malaria)muggen, teken en knutten.

Alle eigenschappen:

✓ Sterk insectwerend middel op basis van Citriodiol® (Eucalyptus Citriodora Oil, hydrated, cyclized)
✓ Biedt tot 6 uur bescherming tegen steken en beten
✓ Effectief tegen muggen, teken en knutten
✓ Geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding
✓ Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden
✓ Geschikt voor alle bestemmingen
✓ Tast kunststoffen niet aan


Bestel direct met korting

Care Plus Anti Insect (Teek)

Er is ook een Care Plus Anti Insect spray specifiek voor bescherming tegen teken bij mensen. Net als de Care Plus Anti Insect Natural spray is deze tekenwerende spray een natuurlijk middel tegen teken bij mensen. Deze spray biedt effectieve bescherming tegen teken en beschermt tot zes uur tegen tekenbeten. Door het gebruik van een natuurlijke actieve stof, Eucalyptus Citriodora Olie, en kan worden gebruikt bij kinderen vanaf 3 maanden.

Bekijk dit product

Voor meer tips voor bescherming tegen tekenbeten en andere insecten lees: Eerste hulp bij insectenbetenToch een tekenbeet?

In onze online winkel vindt u diverse producten voor het veilig verwijderen van teken bij mensen. Bestel direct voor een snelle levering aan huis. Profiteer van lage prijzen en hoge kortingen bij uw voordeeldrogist. 

Producten voor teken verwijderen bestellen