Naar boven

Schildklier

(11) (11 artikelen)
Bestel uw Schildklier supplementen eenvoudig online bij Vitatheek, uw betrouwbare online drogist. In onze webshop heeft u een ruime keuze uit Schildklier supplementen in verschillende varianten en van diverse merken. Bekijk ons assortiment hieronder en bestel en betaal direct veilig online.
Aanbevolen voor jou

De schildklier

De schildklier is een orgaan dat zich aan de voorzijde van de hals bevindt. Om precies te zijn voor het strottenhoofd en tegen de luchtpijp. De schildklier produceert het inactieve hormoon T4 (thyroxine). In de lever, het hart en de nieren wordt T4 omgezet in het actieve hormoon T3 (trijodothyronine). Zowel T3 als T4 beïnvloedt de stofwisselingsprocessen. Dit zorgt ervoor dat de schildklier een belangrijke functie in het lichaam geeft. 

Jodium en selenium

De mineralen jodium en seleen ondersteunen een normale schildklierwerking. Beiden komen voor in onze voeding. 
- Jodium komt voor in o.a. bakkerszout, vis, eieren, zuivel, zeewier en in sommige vleeswaren. In Nederland zit er van nature niet veel jodium in de voeding, toch krijgen de meeste Nederlanders voldoende jodium binnen via de voeding. 
- Selenium of seleen is een spoorelement. Het komt voor in veel voedingsmiddelen, met name in dierlijke en plantaardige producten. Ook volkoren graanproducten en zuivelproducten zijn een belangrijke bron van selenium. 

Schildklier supplementen

Ter aanvulling op het jodium en selenium uit onze voeding en daarmee ter ondersteuning van de schildklier zijn er verschillende schildklier supplementen verkrijgbaar. Voor uw gemak hebben wij deze verzameld op deze pagina. Hier ziet u in een oogopslag alle schildklier supplementen in ons assortiment. 

Veilig online bestellen

Wilt u uw supplementen online bestellen dan kunt u de gewenste producten in uw winkelmandje plaatsen. Betaal uw order veilig online en laat deze, bij bestelling vanaf €35, gratis afleveren op elk gewenst adres in Nederland en België. Bestelt u bij Vitatheek dan profiteert u altijd van hoge kortingen tot maar liefst 40%. Daarom zijn wij niet alleen uw betrouwbare online drogist, maar ook nog eens uw voordelige online drogist. Ervaar het zelf en bestel direct.