Naar boven

Lecithine

U vindt hier een kwalitatief aanbod aan lecithine. Zowel gewone als soja lecithine. Het is verkrijgbaar als lecithine granulaat of lecithine poeder.

Wat is lecithine?

Lecithine wordt gewonnen uit oliehoudende planten zoals soja, zonnebloemen, raapzaad enmais. Onder hoge druk wordt de lecithine verkregen. Vervolgens dient nog een aantal stoffen te worden verwijderd. Wat resteert is lecithine, een bruinachtige pasta. Lecithine wordt ook veel in de voedingsmiddelenindustrie gebruikt (bijvoorbeeld als emulgator). Afhankelijk van het gebruik wordt de lecithine verder bewerkt. In de supplementen branche is lecithine populair als granulaat, maar ook verkrijgbaar in poedervorm of als tablet en softgel.

SNEL VINDEN: soja lecithine poeder | lecithine granulaat
Kyolic & Lecithine Kyolic & Lecithine 200 Capsules
34,99 26,24
Meer info
Toevoegen
Orthica Lecithine 1200 Mg Orthica Lecithine 1200 Mg 90 Softgels
15,10 11,32
Meer info
Toevoegen
Lamberts Lecithine 1200 Mg Lamberts Lecithine 1200 Mg 120 Capsules
18,55 15,77
Meer info
Toevoegen
Nutrivian Lecithine 1200 Mg Nutrivian Lecithine 1200 Mg 100 Capsules 11,95 10,75
Meer info
Toevoegen
Lecithine granulaat, capsules, softgels of poeder
Lecithine is beschikbaar in diverse vormen, bijvoorbeeld als granulaat, tablet of softgel. Granulaat is fijne korrel of een korrelig poeder. Speciaal voor vegetariërs en veganisten heeft Vitatheek ook lecithine in vegicaps in haar assortiment.

Profiteer van hoge korting op de aankoop van lecithine. Op al onze producten ontvangt u korting. Dus kijk gerust eens bij andere voedingssupplementen in ons assortiment. Bijvoorbeeld Glucosamine chondroitine MSM, Isoflavonen supplementen, Antioxidanten tabletten met vitamine C, B2 en E of Coenzym q10 en ubiquinol. U krijgt tot wel 40% korting in onze webshop!