Naar boven

Luteïne

(7) (7 artikelen)

Wat zijn luteïne en zeaxanthine?

Luteïne en zeaxanthine behoren tot de carotenoïden. Carotenoïden is een verzamelnaam voor een groot aantal gele en roodachtige kleurstoffen. Samen met alfacaroteen, bètacaroteen en astaxanthine zijn luteïne en zeaxanthine de meest bekende die invoedingsmiddelen terug te vinden zijn. Zeaxanthine en luteïne zitten in broccoli, spruiten, spinazie (en veel andere groene bladgroenten), sinaasappelen, mais, eigeel, saffraan, kiwi, druiven, perzik en abrikoos. Wist u dat zelfs kuikentjes hun gele kleur aan luteïne te danken hebben? En flamingo’s hun roze kleur aan zeaxanthine?

Luteïne en zeaxanthine zijn vaak gecombineerd terug te vinden in voedingssupplementen. Bestel uw luteïne supplementen eenvoudig online met korting.
Aanbevolen voor jou
Sorteren
Elvitaalelvitum Luteinemax Elvitaalelvitum Luteinemax 100 Vegicaps
19,95 17,95
Meer info
Toevoegen
Ocuvite Luteine Forte Ocuvite Luteine Forte 30 Tabletten 25,83 23,25
Meer info
Toevoegen

Koop uw supplementen luteïne en zeaxanthine bij Vitatheek

Voor het kopen van supplementen zit u bij Vitatheek goed. Op alle supplementen ontvangt u tot 40% korting. Dus op luteïne en zeaxanthine, maar ook op Probiotica, Prebiotischevezels, Antioxidanten tabletten met zink en seleen of Coenzym q10 en ubiquinol. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij besteding van € 30,- of meer (bij verzending binnen Nederland).

Kies voor Vitatheek, de goedkope online drogist!