Naar boven

Isoflavonen

(7) (7 artikelen)

Wat zijn isoflavonen?

Isoflavonen zijn plantaardige stoffen en komen voor in peulvruchten en dan met name in sojabonen. Lijnzaad, diverse noten en groenten en granen bevatten eveneens isoflavonen.Daarnaast is rode klaver (een plant met een opvallende paarse bloem die rijkelijk vertegenwoordigd is in West-Europa) een natuurlijke bron van isoflavonen.

Isoflavonen kopen

Bestel uw isoflavonen supplementen met korting in onze webshop. Supplementen met isoflavonen zijn bij Vitatheek verkrijgbaar in diverse samenstellingen. Veel gebruikte isoflavonen zijn daidzine, genistine en glycitine. Veel supplementen meti soflavonen zijn capsules, maar ook poeders en speciale vegicaps (voor veganisten en vegetariërs). Per product staat de samenstelling beschreven.
Sorteren
Biodream Isoflavonen Biodream Isoflavonen 60 Capsules
19,95 14,96
Meer info
Toevoegen
Lamberts Soja Isoflavonen 50Mg Lamberts Soja Isoflavonen 50Mg 60 Tabletten
28,90 24,56
Meer info
Toevoegen
Ts Choice Soja Isoflavonen Complex Ts Choice Soja Isoflavonen Complex 60 Capsules 19,99 14,99
Meer info
Toevoegen
Voor al uw isoflavonen supplementen kunt u bij Vitatheek terecht. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod andere voedingssupplementen, zoals Lecithinegranulaat of -poeder, Luteine zeaxanthine, prebiotische vezels of eiwitsupplementen. Met meer dan 65.000 artikelen zit het voedingssupplement van uw keuze er vast bij. Bovendien ontvangt u tot 40% korting op al uw aankopen bij Vitatheek. Uw bestelling wordt thuis bezorgd door PostNL binnen twee tot vijf werkdagen.

Profiteer nu van hoge korting op isoflavonen-supplementen!