Naar boven

Isoflavonen

Biodream Isoflavonen Biodream Isoflavonen 60 Capsules 21,60 16,20
Meer info
Toevoegen
Springfield Wild Yam  Dong Quai Springfield Wild Yam Dong Quai 60 Vegicaps 22,75 17,06
Meer info
Toevoegen
Bestel uw isoflavonen supplementen met korting bij Vitatheek; de goedkope online drogist!

Samenstelling isoflavonen supplementen

Supplementen met isoflavonen zijn bij Vitatheek verkrijgbaar in diverse samenstellingen.Veel gebruikte isoflavonen zijn daidzine, genistine en glycitine. Veel supplementen meti soflavonen zijn capsules, maar ook poeders en speciale vegicaps (voor veganisten en vegetariërs) zijn bij ons beschikbaar. Per product staat de samenstelling beschreven.

Wat zijn isoflavonen

Isoflavonen zijn plantaardige stoffen en komen voor in peulvruchten en dan met name in sojabonen. Lijnzaad, diverse noten en groenten en granen bevatten eveneens isoflavonen.Daarnaast is rode klaver (een plant met een opvallende paarse bloem die rijkelijk vertegenwoordigd is in West-Europa) een natuurlijke bron van isoflavonen.

Koop uw isoflavonen supplementen bij Vitatheek

Voor al uw isoflavonen supplementen kunt u bij Vitatheek terecht. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod andere voedingssupplementen, zoals Lecithinegranulaat of -poeder, Luteine zeaxanthine, prebiotische vezels of eiwitsupplementen. Met meer dan 65.000 artikelen zit het voedingssupplement van uw keuze er vast bij. Bovendien ontvangt u 10 tot 25% korting op al uw aankopen bij Vitatheek.  Uw bestelling wordt thuis bezorgddoor PostNL binnen twee tot vijf werkdagen.

Profiteer nu van 10 tot 25% korting op isoflavonen-supplementen!