Nu 15% introductiekorting op Magnesium Bisglycinaat van Vitalize. De korting wordt in de winkelmand verrekend.
Sluiten
Naar boven

Vitakruid Gebufferde Vitamine C

Via de voeding krijgen we dagelijks veel vitamine c binnen. Veel soorten fruit en groenten zijn rijk aan deze belangrijke vitamine. Vooral de verschillende koolsoorten, kiwi’s, bessen, aardbeien en alle citrusvruchten bevatten van nature hoge doses vitamine c. Daarom is het in veel gevallen niet nodig om extra vitamine c in te nemen. Maar het kan zeker geen kwaad om toch zo nu en dan of regelmatig een beetje extra vitamine c binnen te krijgen. Deze vitamine is heel belangrijk voor het menselijk lichaam. En van overdosering kan geen sprake zijn want een eventueel overschot wordt door het lichaam zelf afgevoerd.

Gebufferde vitamine c

Gewone vitamine C (ascorbinezuur) kan bij hogere doseringen het maag- darmkanaal irriteren. Bij gebufferde vitamine-c formules is een verbinding gemaakt tussen ascorbinezuur en de mineralen calcium en magnesium. Dit wordt bufferen genoemd. Door vitamine c te bufferen ontstaan er ascorbaten (zouten) in plaats van zuren. Hierdoor is gebufferde vitamine c vriendelijker voor de maag en beter opneembaar. Vitakruid is één van de bekendste aanbieders van deze vorm van vitamine C.

Vitakruid gebufferde vitamine c

Vitakruid gebufferde vitamine c is een van de meest verkochte gebufferde vitamine c supplementen. Verkrijgbaar in verpakkingen met 100 of 150 vegicaps. Vitakruid gebufferde vitamine c capsules bevatten een hoge dosering vitamine C als calcium/magnesium ascorbaat. In de vorm calcium/magnesium ascorbaat is vitamine c goed opneembaar. In de gebufferde Vitamine C formule van Vitakruid is ook mangaan, zink en koper opgenomen. Deze anti-oxidanten dragen o.a. bij tot de instandhouding van bindweefsel (koper en mangaan), hebben een positieve invloed op het immuunsysteem (koper en zink) en activeren de natuurlijke energie in het lichaam (mangaan en koper).

Vitakruid

Vitakruid zet zich in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen. Kwaliteit staat hierbij voorop. Op basis van nieuwste wetenschappelijke inzichten zoekt Vitakruid voortdurend naar de hoogst mogelijke werkzaamheid, dosering en biologische beschikbaarheid. Dit alles onder het motto 'driven by health'.

Vitakruid Gebufferde Vitamine C Vitakruid Gebufferde Vitamine C 180 Vegicaps
49,90 37,42
Meer info
Toevoegen
Vitakruid Gebufferde Vitamine C Vitakruid Gebufferde Vitamine C 90 Vegicaps
26,90 20,17
Meer info
Toevoegen

Ontdek ook andere Vitakruid producten:

Vitakruid B12 | Alle Vitakruid producten


Voordelige vitamine c supplementen

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan Vitamine C supplementen van gerenommeerde merken. Op uw aankoop krijgt u bij Vitatheek altijd tot 40% korting. Ook alle andere (vitamine) supplementen zoals vitamine A tabletten, vitamine B complex tabletten of vitamine B12 tabletten bestelt u eenvoudig en altijd voordelig in de webshop van Vitatheek.