Naar boven

Vitakruid multi dag en nacht vrouw

Bent u op zoek naar een supplement speciaal ontworpen voor vrouwen? Dan is Vitakruid Multi Dag en nacht vrouw wellicht iets voor u. Dit supplement is ontworpen om de dagelijkse behoeften van het vrouwelijk lichaam aan te vullen en ondersteunt de gezondheid op verschillende manieren.


Bestel uw Multi Dag en nacht Vrouw uit de lijn van Vitakruid multi vitamine eenvoudig online. Deze multivitamine is speciaal samengesteld op de behoeften van de vrouw, die overdag en 's nachts bij iedereen variëren. Daarom ondersteunt u met deze multivitamine uw algehele gezondheid. De Multi Dag en nacht is verkrijgbaar in 60 of 180 tabletten. Er zijn ook andere varianten, zoals Multi Elke Dag, Multi Elke Dag Mama of Multi Dag Vrouw.

Vitakruid Multi Dag & Nacht Vrouw 2 X 30 Tabletten Vitakruid Multi Dag & Nacht Vrouw 2 X 30 Tabletten 60 Tabletten
29,90 22,42
Meer info
Toevoegen

Wat is Multi dag en nacht vrouw?

Vitakruid Multi Dag en Nacht Vrouw is een supplement dat speciaal is ontworpen voor vrouwen en is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten die het lichaam ondersteunen en de gezondheid bevorderen. Het supplement is ontworpen om de dagelijkse behoeften van het vrouwelijk lichaam aan te vullen, waaronder de inname van essentiële vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een gezond lichaam.

De ingrediënten

De ingrediënten in Vitakruid multi dag en nacht vrouw zijn zorgvuldig samengesteld om de specifieke behoeften van vrouwen te ondersteunen. Wij zetten hieronder alle ingrediënten voor u op een rij.

  • Vitamine A: Een vitamine die de gezondheid van de ogen ondersteunt en het immuunsysteem versterkt.
  • Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B11 en B12: Een complex van B-vitamines die helpen bij het omzetten van voedsel in energie en het ondersteunen van het zenuwstelsel en het immuunsysteem.
  • Vitamine C: Een antioxidant die helpt bij het beschermen van cellen tegen schade en het ondersteunen van de immuniteit.
  • Vitamine D3: Een vitamine die essentieel is voor de opname van calcium en de gezondheid van botten en tanden.
  • Vitamine E: Een antioxidant die helpt bij het beschermen van cellen tegen schade en het bevorderen van de gezondheid van de huid.
  • Vitamine K2: Een vitamine die belangrijk is voor de gezondheid van botten en tanden.
  • Calcium: Een mineraal dat belangrijk is voor de gezondheid van botten en tanden.
  • Magnesium: Een mineraal dat helpt bij het ondersteunen van de spieren

Multi dag en nacht vrouw kopen bij Vitatheek?

Bij Vitatheek vindt u een ruim assortiment aan multivitaminen van het merk Vitakruid. Wij doen er daarnaast alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en de prijzen zo laag mogelijk te houden. Daarom bestelt u Vitakruid Multi dag en nacht altijd met hoge kortingen tot 25%. U bestelt het supplement eenvoudig door het aan uw winkelwagen toe te voegen en af te rekenen. Wanneer u voor meer dan €45,- bestelt, bezorgen we het gratis bij u thuis. Als u vragen heeft over Vitakruid Multi Dag & Nacht voor vrouwen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.