Naar boven

Vitakruid Multi Dag

Wilt u Vitakruid Multi Dag bestellen? Dan bent u bij Vitatheek aan het juiste adres. Bij ons bestelt u Multi Dag uit de lijn van Vitakruid multi vitamine eenvoudig online. Deze Multi Dag is een zorgvuldig samengestelde multi met een hoge dosering aan B-vitaminen, aangevuld met vitamine C en een grote variatie aan mineralen. De vitaminen geven de juiste ondersteuning aan het lichaam waar ze op dat moment de meeste behoefte aan hebben.

Wilt u meer weten over deze vitaminen van Vitakruid of wilt u ze gelijk bestellen? Lees dan verder of druk op de winkelwagen knop en bestel ze eenvoudig online. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Dan kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij staan voor u klaar.

Vitakruid Multi Dag Vitakruid Multi Dag 30 Tabletten 15,90 11,92
Meer info
Toevoegen

Verschillende soorten Vitakruid Multi Dag

Vitakruid beschikt over een erg ruim aanbod aan vitaminen, zo is er voor iedere behoefte een geschikte vitamine te vinden. Èèn van de populairste vitamines van dit merk is toch wel de Multi Dag. De standaard variant van Multi Dag is verkrijgbaar in 30 en 90 tabletten. Er zijn ook andere varianten, zoals Multi Elke Dag Mama, Vrouw of Junior. Deze zijn specifiek toegespitst op een bepaalde levensfase. Zoekt u meer ondersteuning voor de nacht? Kijk dan eens bij Multi Nacht of de Multi Dag & Nacht combinatie.

Waarom kiezen voor Multi Dag van Vitakruid?

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor Multi Dag van Vitakruid. Wij zetten ze voor u op een rij:
  • Een gezond immuunsysteem. Vitakruid Multi Dag bevat belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine C, vitamine D en zink die het immuunsysteem versterken en de weerstand tegen ziekten verbeteren.
  • Meer energie. Vitakruid Multi Dag bevat ook voedingsstoffen die helpen bij het stimuleren van de energieproductie in het lichaam. Het bevat bijvoorbeeld vitamine B12, dat een rol speelt bij de energieproductie, en magnesium, dat helpt bij het handhaven van een gezonde spierfunctie.
  • Gezondere hart en bloedvaten Vitakruid Multi Dag bevat ook voedingsstoffen die helpen bij het handhaven van een gezonde hart- en bloedvatenfunctie. Het bevat bijvoorbeeld vitamine B1, dat bijdraagt aan de werking van uw hersenen, spieren en zenuwen.

Bestel Vitakruid Multi Dag eenvoudig online

Wilt u meer weten over Vitakruid Multi Dag of heeft u een vraag over dit product? U kunt dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van het product dat u zoekt. U bestelt Vitakruid Multi Vitaminen eenvoudig online via onze webshop. u profiteert daarbij altijd van hoge kortingen en gratis verzending vanaf € 45.