Naar boven

Vitakruid magnesium tauraat

Vitakruid Magnesium tauraat is een biologisch beschikbare en organisch gebonden vorm van magnesium. Dat betekent dat het beter door het lichaam wordt opgenomen dan andere vormen van magnesium, zoals magnesiumchloride of sulfaat. Behalve magnesiumtauraat wordt ook de Vitakruid magnesium malaat goed door het lichaam opgenomen. Daarom vindt u van Vitakruid alleen deze twee vormen van magnesium.

Een ander voordeel van magnesium tauraat is dat het gebonden is aan het aminozuur l-taurine, wat ervoor zorgt dat het beter door de hersenen wordt opgenomen. Magnesium tauraat draagt dan ook o.a. bij aan de verbetering van de gemoedstoestand, de hersenfunctie en het zenuwstelsel.

Vitakruid Magnesium malaat werkt vooral bij een verminderde energie en spierwerking. Dus de vraag: "Vitakruid: wanneer welke magnesium?"is afhankelijk van uw lichamelijke behoeften. (Bekijk hier magnesium malaat)

Bij het magnesium tauraat supplement van Vitakruid ziet u dat er ook P-5-P is toegevoegd. P-5-P staat voor pyridoxaal-5-fosfaat, een biologisch beschikbare vorm (goed opneembare vorm) van vitamine B6. En wist u dat de capsules bovendien helemaal vegan zijn? De zogenoemde vegicaps zijn dus geschikt voor iedereen.

U bestelt de Vitakruid magnesium capsules nu extra voordelig in onze webshop. U profiteert nu namelijk van 25% korting.

Vitakruid Magnesium Tauraat Met P-5-P Vitakruid Magnesium Tauraat Met P-5-P 90 Vegicaps
25,90 19,42
Meer info
Toevoegen