Naar boven

Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original is een probioticapreparaat dat met veel plezier door veel mensen gebruikt wordt. Orthiflor Original is het paradepaardje van Orthica, specialist op het gebied van voedingsupplementen en probiotica. De Orthica probiotica capsules zijn verkrijgbaar in 30, 60 en 120 capsules of u kunt gebruik maken van een veel goedkopere Duo-Deal: de Orthiflor Original Dubbelverpakking met 240 capsules (36% korting!).

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en bestel het Orthica Orthiflor supplement van uw keuze eenvoudig online. Bij ons profiteert u altijd van 25% korting op heel veel Orthica supplementen en gratis verzending vanaf €45,-.

Orthica Orthiflor Original Dubbel 2X120 Verpakking Orthica Orthiflor Original Dubbel 2X120 Verpakking 2x120C
96,00 64,95
Meer info
Toevoegen
Orthica Orthiflor Original Orthica Orthiflor Original 120 Capsules
50,95 38,21
Meer info
Toevoegen
Orthica Orthiflor Original Orthica Orthiflor Original 30 Capsules
16,95 12,71
Meer info
Toevoegen
Orthica Orthiflor Original Orthica Orthiflor Original 60 Capsules
29,95 22,46
Meer info
Toevoegen

Waar is probiotica orthica orthiflor goed voor?

Orthiflor Original is een van de meest bestelde producten van Orthiflor. Dit supplement bevat een probiotica-mix met 9 verschillende bacteriestammen. Het bevat Pro-motor waardoor lang inweken niet nodig is en u het probioticum dagelijks kunt gebruiken. Het zorgt voor een goede overleving van de bacteriën in het lichaam. Orthica Orthiflor bevat melkzuurvormende bacteriesoorten, dit zijn darmvriendelijke bacteriën die in te nemen zijn met lauw water of magere melk, yoghurt of limonade op kamertemperatuur. Het supplement wordt vaak gebruikt wanneer u last heeft van verstoppingen of diarree.

Orthiflor

Orthica Orthiflor kopen?

Orthica Orthiflor is een probioticapreparaat dat met veel plezier door veel mensen gebruikt wordt. Orthiflor is het paradepaardje van Orthica, specialist op het gebied van voedingssupplementen en probiotica. Orthiflor is er in verschillende varianten. Speciaal voor vrouwen bijvoorbeeld en voor 50-plussers. Vind degene die het beste bij uw situatie en lichaam past.

Direct alle Orthiflor bekijken


De populairste orthiflor supplementen

Binnen ons aanbod producten van het merk Orthiflor vindt u diverse supplementen voor verschillende doelgroepen. Om u een beetje op weg te helpen hebben we onze populairste Orthiflor producten op een rij gezet:

#1 Orthica Orthiflor Start

Bent u op zoek naar Orthica Orthiflor Start voor tijdens de zwangerschap of Orthiflor voor uw baby? Bestel deze probiotica voor moeder en kind eenvoudig online. Verkrijgbaar in 42 gram of 90 gram probiotica poeder.

Orthiflor Start bestellen
 

#2 Orthiflor Junior / Orthiflor Dino

Bestel uw Orthiflor Junior (Dino) van Orthica eenvoudig online. Deze probiotica Orthiflor junior kauwtabletten zijn ideaal voor kinderen, want de kauwtabletten smaken lekker zoet naar zwarte bessen. Orthica Orthiflor Dino bevat 6 verschillende bacteriestammen en o.a. vitamine D ter ondersteuning van de weerstand.

Lees meer over Orthiflor Junior
 

#3 Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original is een probioticapreparaat dat met veel plezier door veel mensen gebruikt wordt. Orthiflor Original is het paradepaardje van Orthica, specialist op het gebied van voedingssupplementen en probiotica.

Orthiflor Original bestellen
 

#4 Orthiflor Plus

Orthica Orthiflor Plus is een uitgebreide probioticapoeder met maar liefst 10 verschillende bacteriestammen. Deze Orthica probioticamix is verpakt in sachets. Handig om bijvoorbeeld mee te nemen op reis.

Orthiflor Plus bestellen
 

 Alle Orthica producten | Orthica ProbioticaOrthica Magnesium | Orthica Multivitamine | Magnesium 400Vitamine C1000 | Vitamine E 400