Nu 15% introductiekorting op Magnesium Bisglycinaat van Vitalize. De korting wordt in de winkelmand verrekend.
Sluiten
Naar boven

Orthica Probiotica

Probiotica zijn levensvatbare bacteriën die van nature in de darmen voorkomen. Wanneer ze in aanraking komen met water, ontwaken ze uit hun sluimertoestand en worden ze weer actief. Orthica is een betrouwbare Nederlandse aanbieder van probiotica supplementen. Met meer dan 30 jaar wetenschappelijke ervaring hebben zij hoge kwaliteit supplementen ontwikkeld. Supplementen die goed opneembaar zijn door het lichaam en makkelijk te gebruiken. Bestel uw Orthica probiotica in de Vitatheek drogist webshop.

Orthica Orthiflor Original Dubbel 2X120 Verpakking Orthica Orthiflor Original Dubbel 2X120 Verpakking 2x120C
96,00 64,95
Meer info
Toevoegen
Orthica Orthiflor Start Orthica Orthiflor Start 90 Gram
46,95 35,21
Meer info
Toevoegen
Orthica Orthiflor Original Orthica Orthiflor Original 120 Capsules
50,95 38,21
Meer info
Toevoegen
Orthica Orthiflor Original Orthica Orthiflor Original 30 Capsules
16,95 12,71
Meer info
Toevoegen
Orthica Orthiflor Original Orthica Orthiflor Original 60 Capsules
29,95 22,46
Meer info
Toevoegen
Orthica Orthiflor Start Orthica Orthiflor Start 42 Gram
24,95 18,71
Meer info
Toevoegen
Orthica Orthiflor Basic Orthica Orthiflor Basic 90 Capsules
21,95 16,46
Meer info
Toevoegen
Orthica Dino Orthiflor Orthica Dino Orthiflor 70 Gram
42,95 32,21
Meer info
Toevoegen
Orthica Orthiflor 50+ Senior Orthica Orthiflor 50+ Senior 60 Capsules
34,95 26,21
Meer info
Toevoegen
Orthica Dino Orthiflor Orthica Dino Orthiflor 30 Kauwtabletten
18,95 14,21
Meer info
Toevoegen
Orthica Orthiflor Plus Voordeelverpakking 2X30sachets Orthica Orthiflor Plus Voordeelverpakking 2X30sachets 2x30sach
94,30 66,50
Meer info
Toevoegen
Orthica Orthiflor Plus Orthica Orthiflor Plus 10 Sachets
20,95 15,71
Meer info
Toevoegen

Meer over Orthica

Orthica Probiotica

Orthica Probiotica is een van de meest verkochte probiotica supplementen van NL. En dat is niet voor niets. Het probiotica supplement is net als alle andere voedingssupplementen van Orthica ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek en wetenschappelijke inzichten. Met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en een dosering afgepast op uw persoonlijke behoefte.

Probiotica voor elke levensfase

Per persoon en per levensfase kan de behoefte aan probiotica verschillend zijn. Daarom biedt Orthica een zeer omvangrijk assortiment aan probiotica supplementen. Voor senioren is er Orthica Orthiflor 50+ senior en voor kinderen is er Orthica Dino Orthiflor. Behoort u niet tot deze leeftijdsgroepen dan heeft u nog de keuze uit Orthiflor Start, Orthiflor Basic, Orthiflor Original en Orthiflor Plus. Voor iedereen is er dus een probiotica van Orthica te vinden.

Korting op Orthica Probiotica

Bekijk hierboven alle soorten Orthica probiotica en bestel het priobiotica supplement van uw keuze eenvoudig en veilig online. En niet te vergeten: voordelig. Want bij Vitatheek ontvangt u op heel veel Orthica supplementen 25% korting. Deze korting wordt automatisch verrekend dus u hoeft hier verder niets voor te doen. Bekijk alle producten of bestel direct. 


Orthica voedingssupplementen
Bewust leven en maximaal genieten

Bewust leven en maximaal genieten; daarbij hoort een gezonde levensstijl en uitgebalanceerde voeding. In aanvulling hierop zijn er producten van Orthica, die op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld. Orthica is van Nederlandse bodem en biedt al meer dan 30 jaar kennis, educatie en voedingssupplementen die optimaal gedoseerd zijn voor elke levensfase en leefstijl.

De voedingssupplementen van Orthica zijn ingericht volgens de orthomoleculaire voedingsleer. Deze leer gaat ervan uit dat optimale hoeveelheden vitaminen en mineralen van belang zijn om de gezondheid van ons lichaam in goede conditie te houden. De voedingssupplementen van Orthica zijn hierop afgestemd. Alle producten van Orthica bevatten hoge doseringen natuurlijke ingrediënten in goede verhoudingen zodat de vitaminen en mineralen gemakkelijk door ons lichaam kunnen worden opgenomen.

Direct alle Orthica bekijken


Top 5 Orthica


#1 Orthica Magnesium 400

Magnesium draagt bij aan het behoud van sterke en soepele spieren. Daarnaast activeert magnesium de natuurlijke energie in het lichaam en helpt magnesium bij het vrijmaken van energie uit de voeding. Magnesium is ook van belang voor het zenuwstelsel en goed voor het skelet. Orthica Magnesium 400 is een magnesiumsupplement met 400 mg magnesium. Dit supplement bevat naast magnesium ook selenium, calcium en zink

Meer over Orthica Magnesium
#2 Orthica Vitamine D baby

Zoekt u een vitamine D voor de allerkleinsten? Orthica vitamine d baby is een vitamine d supplement dat speciaal is ontwikkeld voor baby's en jonge kinderen (0 tot 4 jaar). Deze Vitamine D druppels van Orthica bevatten 10mcg vitamine D. Orthica Vitamine Dino D druppels zijn neutraal van smaak, bevatten geen suikers of zoetmiddelen en zijn gemakkelijk te doseren en in te nemen. De druppels kunnen eenvoudig door de (bij)voeding worden gemengd. 

Meer over Orthica Vitamine D baby
#3 Orthica Multivitamine

Op zoek naar een goede multivitamine? Ontdek dan het hele Orthica-assortiment aan multivitaminen. In dit assortiment vindt u multivitamine supplementen voor een groot aantal verschillende doelgroepen. De samenstelling en dosering in deze supplementen is afgestemd op de behoefte per geslacht of leeftijdsgroep. Wilt u uw weerstand of energieniveau een boost geven? Ook hier heeft Orthica een multivitamine supplement voor. Ontdek het gehele assortiment. 

Meer over Orthica Multivitamine
#4 Orthica Vitamine C1000

Vitamine c heeft een effect op meerdere functies in het lichaam. Het is een vitamine die voorkomt in veel voedingsmiddelen die deel uitmaken van de dagelijkse voeding. Vitamine c (ascorbinezuur) zit voornamelijk in fruit, groente en aardappelen. Vooral koolsoorten, citrusfruit, kiwi’s, bessen en aardbeien bevatten van nature een hoge dosis vitamine c. Orthica vitamine c is verkrijgbaar in verschillende varianten. Er zijn supplementen met een dosering van 500 tot 1500mg vitamine c. Het meest gekozen Orthica vitamine c supplement is de Orthica vitamine c1000. Een verpakking Orthica C1000 bevat 90 of 180 tabletten.

Meer over Orthica Vitamine C1000
#5 Orthica Omega 3 Krillolie

Bent u op zoek naar een goed omega 3 supplement van Orthica? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan Orthica omega 3 supplementen. Orthica omega 3 visolie, krillolie, kauwtabletten voor kinderen en zelfs een plantaardige omega-3 bron voor vegetariërs en veganisten. Bekijk het volledige assortiment Omega 3 supplementen van Orthica in onze webshop en bestel altijd met korting!

Meer over Orthica Omega 3
 
Alle Orthica producten | Orthica Magnesium | Orthica Multivitamine | Orthiflor | Magnesium 400Vitamine C1000 | Vitamine E 400