Naar boven

Orthica Magnesium

Wilt u Orthica Magnesium kopen? Ontdek dan het ruime aanbod van Vitatheek. Bij ons koopt u Orthica Magnesium altijd met hoge kortingen en snelle verzending.

Een van de bekendste mineralen is zonder twijfel magnesium. Magnesium is bij meerdere processen in ons lichaam betrokken en is daarom ook zo belangrijk. Zo ondersteunt magnesium bij de bot- en gebitsvorming, de zenuwfunctie en de energieproductie. Veel sporters hebben baat bij magnesium, omdat het een rol speelt bij het behoud van sterke en soepele spieren. Orthica is dé aanbieder van voedingsupplementen. Orthica magnesium is één van de meest gebruikte supplementen door klanten van Vitatheek. Bestel hier ook uw Orthica magnesium. Altijd 25% korting op heel veel supplementen van Orthica.

Orthica Magnesium 400 Orthica Magnesium 400 120 Tabletten
33,95 25,46
Meer info
Toevoegen
Orthica Magnesium 55 Orthica Magnesium 55 120 Tabletten
15,95 11,96
Meer info
Toevoegen
Orthica Magnesium 400 Orthica Magnesium 400 60 Tabletten
18,95 14,21
Meer info
Toevoegen
Orthica Magnesium Plus Orthica Magnesium Plus 60 Capsules 25,95 19,46
Meer info
Toevoegen
Orthica Magnesium Bisglycinaat Orthica Magnesium Bisglycinaat 60 Vegicaps 19,95
Meer info
Toevoegen
Orthica Cal Mag Zink Orthica Cal Mag Zink 90 Tabletten
14,95 11,21
Meer info
Toevoegen
Orthica Magnesium Citraat 125 Orthica Magnesium Citraat 125 90 Capsules
17,95 13,46
Meer info
Toevoegen
Orthica Magnesium Bisglycinaat Orthica Magnesium Bisglycinaat 120 Vegicaps 35,95
Meer info
Toevoegen
Orthica Magnesium Citraat 200 Orthica Magnesium Citraat 200 120 Tabletten 30,95
Meer info
Toevoegen
Orthica Magnesium Citraat 200 Orthica Magnesium Citraat 200 60 Tabletten 17,95
Meer info
Toevoegen

Meer over Orthica

Wat is magnesium?

Magnesium is een mineraal dat essentieel is voor de normale werking van ons lichaam. Het is betrokken bij meer dan 300 biochemische reacties, variërend van spiercontractie en zenuwfunctie tot bloedsuikerregulatie en de vorming van bot- en DNA-structuren. Kortom, magnesium is onmisbaar voor een goede gezondheid. Het gebruiken van magnesium brengt vele voordelen met zich mee. Wij zetten ze voor u op een rij:
  • Spierfunctie: Magnesium is van vitaal belang voor de werking van onze spieren, inclusief het hart. Het helpt spieren ontspannen na samentrekkingen, waardoor krampen en spasmen worden voorkomen.
  • Zenuwstelsel: Het mineraal speelt een rol bij de overdracht van zenuwimpulsen, waardoor het belangrijk is voor een gezond zenuwstelsel en cognitieve functies.
  • Energieproductie: Magnesium is betrokken bij ATP-synthese, wat de primaire energiebron is voor onze cellen. Het kan helpen vermoeidheid te verminderen en de energieproductie te verhogen.
  • Botgezondheid: Samen met calcium en vitamine D speelt magnesium een rol bij de opbouw en het onderhoud van sterke botten.
  • Bloeddrukregulatie: Het kan helpen de bloeddruk te verlagen en het risico op hypertensie te verminderen. Bloedsuikercontrole: Magnesium speelt een rol bij insulinefunctie, wat gunstig kan zijn voor mensen met diabetes.
  • Stressmanagement: Het mineraal kan helpen bij het verminderen van stress en angst, omdat het de productie van stresshormonen reguleert.

Hoge kwaliteit magnesium van Orthica

Orthica is een gerenommeerd merk in de wereld van voedingssupplementen, en hun Magnesium producten zijn geen uitzondering. Orthica Magnesium wordt gewaardeerd om zijn hoge kwaliteit en zuiverheid. Orthica magnesium wordt namelijk geformuleerd met magnesiumcitraat, een vorm van magnesium die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen, wat de effectiviteit verhoogt. Daarnaast worden alle Orthica-producten grondig getest en voldoen aan strikte kwaliteitsnormen. Je kunt erop vertrouwen dat je een betrouwbaar product krijgt. Ook zijn de supplementen zo zuiver mogelijk en zijn er geen vulstoffen of kunstmatige toevoegingen aan toegevoegd.

Bestel Orthica magnesium eenvoudig online

Bij Vitatheek zijn we er trots op dat we hoogwaardige supplementen zoals Orthica Magnesium aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Onze toewijding aan klanttevredenheid blijkt uit onze royale kortingen en gratis verzending bij bestellingen van €45 of meer. Dit betekent dat je niet alleen de voordelen van Orthica Magnesium kunt ervaren, maar ook geld kunt besparen. Bestel uw gewenste product eenvoudig online via onze webshop.


Alle Orthica producten | Orthica ProbioticaOrthica Multivitamine | Orthiflor | Magnesium 400Vitamine C1000 | Vitamine E 400