Naar boven

Ayurvedisch

Ayurveda is een denkwijze die uitgaat van de verbondenheid van lichaam, geest en natuurdoor middel van eenheid in energie. Deze energie is in te delen in drie verschillende typen,ook wel doshas genoemd. De drie doshas zijn: Vata, Pitta en Kapha. De energieverdeling tussen de drie doshas is voor ieder mens uniek. Met behulp van ayurveda voeding, ayurvedische kruiden, meditatie en aanpassingen in uw levensstijl kan de energiebalans worden geoptimaliseerd. U bestelt hier eenvoudig uw ayurvedische kruiden.
Ayurveda Br Neem Taila Ayurveda Br Neem Taila 100 Milliliter 14,00 12,60
Meer info
Toevoegen
Ayurveda Health Triphala Ayurveda Health Triphala 90 Tabletten 20,93 18,84
Meer info
Toevoegen
Ayurveda Health Brahmi Ayurveda Health Brahmi 120 Tabletten 29,41 26,47
Meer info
Toevoegen
Ayurveda Health Ayu 96 Ayurveda Health Ayu 96 120 Tabletten 15,27 13,74
Meer info
Toevoegen
Maharishi Ayurv Ayurvedische Keelelixer Maharishi Ayurv Ayurvedische Keelelixer 200 Milliliter 15,04 13,54
Meer info
Toevoegen
Succesboeken De Complete Ayurvedische Huisapotheek Succesboeken De Complete Ayurvedische Huisapotheek Boek 44,50
Meer info
Toevoegen
Ayurveda voeding, ayurvedisch eten en ayurvedische kruiden
Om vast te stellen welk dosha van toepassing is, hebben ayurvedische onderzoekersvragenlijsten opgesteld. Aan de hand van de antwoorden wordt de energiebalans, de verdeling tussen Vata (impulskracht), Pitta (vuurkracht) en Kapha (structuurkracht) in kaart gebracht. Optimalisatie geschiedt middels ayurvedische kruiden en een aangepaste levenswijze, waarbij ayurveda voeding eveneens van belang kan zijn.

Ayurvedische kruiden met korting bestellen bij Vitatheek
Bij Vitatheek ontvangt u tot 40% korting op uw bestelling. Dit geldt niet alleen voor ayurvedische kruiden. Ook kruidentinctuur, jasmijn olie, eucalyptus olie, pepermuntoliecapsules en biologische etherische olie koopt u bij ons met korting. Bovendien is verzending gratis binnen Nederland bij besteding van €30, - of meer.

Ayurvedische kruiden bestelt u bij Vitatheek; de goedkope online drogist! Ontvang tot wel 40% korting op uw ayurvedische kruiden.

KAG-nr. 4180-0615-0706