Naar boven

Udo's Choice

Udos Choice

Gemaakt met het oog op gezondheid

Met meer dan 35 jaar toewijding heeft Udo's Choice nieuwe industrienormen op het gebied van gezondheid vastgesteld met innovatie en baanbrekend werk met vetten en oliën, en Udo's Choice is het eerste bedrijf dat een leeftijdsspecifieke probiotische lijn heeft gemaakt en ongeraffineerde ingrediënten toevoegt op basis van DHA omega-3. Hun missie is om u de beste en meest effectieve gezondheidsondersteuning ter wereld te bieden.

MEEST VERKOCHT: Udo's Choice Ultimate Oil Blend Eko | Udo' s Choice Super 8 Probiotic

Meer over Udo's Choice

Udo’s Choice Ultimate Oil Blend is een gecertificeerde organische mix van ongeraffineerde oliën. Deze zijn vrij van de verontreinigingen en beschadigde componenten die te vinden zijn in verwerkte oliën. De unieke formule biedt een uitstekende bron van onbewerkte omega 3 en omega 6 vetzuren, die van essentieel belang zijn voor een gezond leven. Als onderdeel van een dieet gebaseerd op een lage verzadigde vetten inname en een laag cholesterol gehalte, kan Udo’s Choice bijdragen tot de verbetering van de conditie van het hart en bloedvaten en de algemene gezondheid.

Udo's Choice filosofie

Goede voeding geeft het lichaam de basisbouwstenen en essentiële voedingsstoffen die zijn vele biologische taken ondersteunen. Bij Udo's Choice maken we de grootste impact op de volksgezondheid door ons bewust te concentreren op de volgende voedingsgebieden, om u te helpen:
  • Krijg je vetten goed. Onze missie is om u te helpen bij het opbouwen van een gezonde basis van voedingsoliën, door uw verbruik van verse, onbeschadigde omega-3 en -6 essentiële vetten (ook bekend als essentiële vetzuren of EFA's) in de meest effectieve verhouding te verhogen en u aan te moedigen verminder uw inname van zeer geraffineerde, toxische en gefrituurde voedingsolie, die uw gezondheid schaden.
  • Verbeter de spijsvertering. Alle basisfuncties van uw lichaam - en uw algehele gezondheid - zijn afhankelijk van functionele en volledige spijsvertering. Door mengsels van leeftijd- en conditiespecifieke probiotica, prebiotische vezels en spijsverteringsenzymen te maken, bieden we u volledige ondersteuning voor de problemen met de spijsvertering en de daarmee samenhangende gevolgen voor de gezondheid die ons allemaal vaak teisteren.
  • Verhoog uw verbruik van groenten. Groenen zijn het # 1 voedsel op de planeet, vol met essentiële voedingsstoffen en duizenden antioxidanten en fytonutriënten die de noodzakelijke basis vormen waarop je een sterk en gezond lichaam bouwt.

Udo's Choice doel

Door de bovenstaande benadering van voeding te volgen, is ons doel om de kwaliteit van leven en welzijn voor u en uw gezin te verbeteren door ondersteuning van:
  • Fysieke prestaties: energie, uithoudingsvermogen, herstel en genezing
  • Mentale prestaties: focus, concentratie en gemoedstoestand
  • Verbeterde en meer complete spijsvertering
  • Verbeterde immuunfunctie
  • Gewicht normalisatie
  • Gezamenlijke mobiliteit en flexibiliteit
  • Gezonde huid, haar en nagels