Naar boven

Therme

Bestel uw Therme producten eenvoudig online bij Vitatheek, uw betrouwbare drogist. Ruime keuze uit Therme producten in verschillende varianten. Wist u dat u bij Vitatheek altijd hoge korting krijgt? Bekijk het ruime aanbod en bestel uw producten eenvoudig online.
Therme Thalasso Body Oil Therme Thalasso Body Oil 125 Milliliter 7,35 6,61
Meer info
Toevoegen
Therme Saigon Pink Lotus Shower Satin Therme Saigon Pink Lotus Shower Satin 200 Milliliter 5,49 4,94
Meer info
Toevoegen
Therme Anti Transpirant Sensitive Spray Therme Anti Transpirant Sensitive Spray 75 Milliliter 7,99 7,19
Meer info
Toevoegen
Therme Saigon Pink Lotus Body Mist Therme Saigon Pink Lotus Body Mist 60 Milliliter 7,99 7,19
Meer info
Toevoegen
Therme Bali Flower Scrub Mini Therme Bali Flower Scrub Mini 50 Milliliter 1,99 1,79
Meer info
Toevoegen
Therme Finn Sauna Fresh Body Butter Therme Finn Sauna Fresh Body Butter 250 Gram 10,49 9,44
Meer info
Toevoegen
Therme Anti Transpirant Creme Zero Therme Anti Transpirant Creme Zero 60 Milliliter 7,99 7,19
Meer info
Toevoegen
Therme Anti Transpirant Sensitive Stick Therme Anti Transpirant Sensitive Stick 50 Gram 6,99 6,29
Meer info
Toevoegen
Therme Anti Transpirant 5 Dagen Behandelspray Therme Anti Transpirant 5 Dagen Behandelspray 25 Milliliter 17,99 16,19
Meer info
Toevoegen
THERME Wereldkuren
Door de verschillende producten van de THERME wereldkuren  te gebruiken, verzorgt en verwent u uw huid op een heerlijke manier.
Gebruik een lichaamsscrub (in de geuren Lomi Lomi, Zen White Lotus, Thalasso en Bali Flower) voor het verwijderen van dode huidcellen. Masseer de scrub zacht in op uw huid en spoel de scrub af door een heerlijke douche te nemen. Na het drogen van de huid, zijn er verschillende bodyproducten om uw huid na het douchen te verzorgen en uw huid zacht en soepel maken.
U kunt kiezen uit een Dry Oil Spray, Moisturizing Spray of een Body Butter. Voelt uw huid extreem droog aan, dan kunt u er ook voor kiezen een massage olie te gebruiken. Als finishing touch gebruikt u de Body Mist, een heerlijk geurende lichaamsspray met een vleugje parfum.

THERME Face Care
Therme Face Care heeft alle producten die u nodig heeft om uw gezichtsverzorging compleet te maken. Met de THERME reinigingsmilk verwijdert u gemakkelijk de make-up van uw gezicht.
Gebruik een keer per week de THERME Soft Face Peeling met de zeer fijne korrel die zachtjes over gaat in schuim. De THERME 3 minuten Energy Mask gebruikt u als u er snel weer stralend uit wilt zien, het masker verfijnt de huidstructuur.
Voor de dag- en nachtbehandeling zijn er verschillende 24h producten die u kunt gebruiken. Voor iedere huidsoort is een variant. Wilt u uw huid extra verwennen, gebruik dan de THERME Power Face Serum. De THERME power Face Serum verkleint plooien en vervaagt rimpels.