Naar boven

Plantina: voedingssupplementen die u helpen gezond te blijven

Plantina Plantina levert supplementen van hoge kwaliteit, gebaseerd op de natuur en de wetenschap, tegen gunstige prijzen. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Plantina houdt de wetenschappelijke ontwikkelingen scherp in de gaten en zetten ze om in innovatieve ideeën. Aan de hand hiervan ontwikkelt Plantina vervolgens passende voedingsadviezen en voedingssupplementen. Naast een eigen team maakt Plantina hierbij optimaal gebruik van hun wetenschappelijke raad, waar internationale kopstukken zitting in hebben.

SNEL VINDEN: plantina multiplantina multi 240 | plantina vitamine c | plantina magnesium

MEEST VERKOCHT: Plantina Vitamine Multi
Plantina Menocare Plantina Menocare 90 Capsules 34,95 31,45
Meer info
Toevoegen
Plantina Vitamine C1000 Mg Plantina Vitamine C1000 Mg 150 Tabletten
29,95 26,95
Meer info
Toevoegen
Plantina Astaxanthine Eco Plantina Astaxanthine Eco 60 Capsules
34,95 31,45
Meer info
Toevoegen
Plantina Vitamine D 600 Ie Plantina Vitamine D 600 Ie 120 Tabletten 16,95 15,25
Meer info
Toevoegen
Plantina Hydrohyal Plantina Hydrohyal 120 Tabletten
141,25 95,95
Meer info
Toevoegen
Plantina is een merk voedingssupplementen van het bedrijf The Ortho Company. Plantina is ontwikkeld ter ondersteuning van een goede gezondheid. Ieder mens is uniek en iedereen heeft zijn eigen behoeften aan specifieke vitaminen en mineralen. Plantina heeft een complete productielijn van voedingssupplementen ontwikkeld om het lichaam in goede conditie te houden. De voedingssupplementen van Plantina zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten hoge doseringen vitaminen en mineralen, gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Voldoende beweging, gezonde voeding en een optimale dosis vitaminen en mineralen houdt lichaam en geest in een goede balans.
In haar voedingssupplementen gebruikt Plantina zoveel mogelijk natuurlijke bestandsdelen. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en worden uitvoerig getest. Alleen de beste ingrediënten worden verwerkt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten. De basis producten van de Plantina serie zijn de Plantina Multi en de vit C1000. Deze voedingssupplementen en alle andere producten van Plantina zijn met korting beschikbaar in onze online winkel.
 
Plantina; voedingssupplementen als onderdeel van een gezonde levensstijl