Nu 15% introductiekorting op Magnesium Bisglycinaat van Vitalize. De korting wordt in de winkelmand verrekend.
Sluiten
Naar boven

Sanopharm Padma

Padma

100% natuur. 100% puur

SanoPharm Padma levert de beproefde Tibetaanse formules Padma Basic, Padma Digestin, Padma Hepaten en Padma Nervotonin op de Nederlandse markt. De toepassingen zijn divers. Zo heeft Padma Basic een gunstige invloed heeft op hart en bloedvaten en stookt Padma Digestin het ‘vuur’ van de spijsvertering wat hoger.

SNEL VINDEN: sanopharm padma basic

MEEST VERKOCHT: Sanopharm Padma Basic 200caps
Sanopharm Padma Basic - 200caps Sanopharm Padma Basic - 200caps 200 Capsules
53,95 51,25
Meer info
Toevoegen
Sanopharm Padma Hepaten Sanopharm Padma Hepaten 40 Capsules
19,90 15,92
Meer info
Toevoegen
Sanopharm Padma Nervotonin Sanopharm Padma Nervotonin 40 Capsules
19,90 15,92
Meer info
Toevoegen

Meer over SanoPharm Padma

Voor de organen, spieren en gewrichten is een goede doorbloeding van levensbelang. Hoe beter de conditie van ons bloedvatenstelsel is, hoe beter het lichaam overal functioneert.
Leeftijd, eetgewoonten (verkeerde vetten), te weinig beweging en aangeboren zwakte van de bloedvaten zijn er vaak de oorzaak van dat de doorbloeding, vooral in de haarvaten bij de organen, gewrichten en in de ledematen, vermindert.
Padma Basic is een Tibetaans kruidenpreparaat dat 21 verschillende plantaardige bestanddelen bevat die de conditie van de vaatwanden verbeteren, een antioxidatieve werking hebben en de weerstand bevorderen.
Een goede spijsvertering zorgt ervoor dat uw lichaam de noodzakelijke bouwstoffen krijgt om cellen te vernieuwen en voldoende energie om fysiek en mentaal actief te zijn. Te veel eten, te veel vet of suiker, te veel koffie, sterke thee, melk of alcohol drinken, roken, te weinig bewegen, enzovoort -- het zijn allemaal oorzaken van een slechte spijsvertering.
U kunt uw spijsvertering bevorderen door een verantwoord en beproefd kruidenpreparaat als Padma Digestin. Dit preparaat stookt het vuur van de spijsvertering wat hoger op. U stimuleert daarmee uw spijsvertering, zodat u zich weer gezond en energiek voelt.
Padma Digestin is een tevens Tibetaanse kruidencombinatie.