Naar boven

Medela

Medela

De specialist op het gebied van borstvoeding

Medela is de specialist op het gebied van borstvoeding. Medela wil de gezondheid van de moeder en de baby bevorderen met behulp van de essentiële voordelen van moedermelk. Moedermelk bevat alle belangrijke voedingsstoffen en antistoffen die uw baby nodig heeft om te groeien en zich optimaal te ontwikkelen. De combinatie van ervaring, onderzoek en innovatie maakt de artikelen van Medela uniek en zal u helpen om een fijne borstvoedingsperiode te hebben.

SNEL VINDEN: Mendela kolfMedela Symphony | Medela flesjes

MEEST VERKOCHT: Medela Moedermelk Bewaarzakjes
Medela Melkflesjes Trioset 150Ml Medela Melkflesjes Trioset 150Ml 3 Stuks 11,25 10,12
Meer info
Toevoegen
Medela Purelan 100 Medela Purelan 100 7 Gram 8,49 7,64
Meer info
Toevoegen
Medela Contact Tepelhoedjes Maat S Medela Contact Tepelhoedjes Maat S 1 Paar
11,49 10,34
Meer info
Toevoegen
Medela Moedermelk Bewaarzakjes Medela Moedermelk Bewaarzakjes 50 Stuks 18,99 17,09
Meer info
Toevoegen
Medela Contact Tepelhoedjes Maat M Medela Contact Tepelhoedjes Maat M 1 Paar 11,49 10,34
Meer info
Toevoegen
Medela Koelelement Voorgevormd Medela Koelelement Voorgevormd 1 Stuks 11,49 10,34
Meer info
Toevoegen
Medela Bustier Easy Expression Wit Maat S Medela Bustier Easy Expression Wit Maat S 1 Stuks 39,95 35,95
Meer info
Toevoegen
Medela Flessenborstel Quick Clean Medela Flessenborstel Quick Clean 1 Stuks 9,99 8,99
Meer info
Toevoegen
Medela Zoogkompressen Wasbaar Medela Zoogkompressen Wasbaar 4 Stuks 14,49 13,04
Meer info
Toevoegen
Medela Quick Clean Magnetronsterilisatiezakken Medela Quick Clean Magnetronsterilisatiezakken 5 Stuks 15,49 13,94
Meer info
Toevoegen
Medela Harmony Electric Maken Medela Harmony Electric Maken 1 Set 63,00 56,70
Meer info
Toevoegen
Medela Melkfles 250Ml Medela Melkfles 250Ml 2 Stuks 15,49 13,94
Meer info
Toevoegen
Medela Zoogkompressen Dun Medela Zoogkompressen Dun 60 Stuks 10,49 9,44
Meer info
Toevoegen
Medela Symphony Afkolfset Dubbel L (Zonder Symphony In Afbeelding) Medela Symphony Afkolfset Dubbel L (Zonder Symphony In Afbeelding) 1 Set 39,99 35,99
Meer info
Toevoegen
Medela Purelan 100 Medela Purelan 100 37 Gram 14,99 13,49
Meer info
Toevoegen

Meer over Medela

Medela is in 1961 opgericht door Olle Larsson in Zug, Zwitserland en blijft groeien onder het eigendom van de familie Larsson. Medela bedient klanten via een wereldwijd netwerk van distributiepartners in meer dan 90 landen en haar 13 dochterondernemingen in de Verenigde Staten, Zwitserland, Canada, Duitsland, Zweden, Frankrijk, de Benelux (België, Nederland en Luxemburg), Italië, Japan, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, China en Spanje. Het bedrijf ging meer dan 25 jaar geleden de Verenigde Staten in; het Amerikaanse hoofdkantoor bevindt zich in McHenry, Illinois.

Over Medela Borstvoeding 
Medela biedt de meest technologisch geavanceerde borstpompen en borstvoedingaccessoires van superieure kwaliteit aan moeders die borstvoeding geven over de hele wereld. Als een langdurige voorvechter van borstvoeding, is Medela het enige bedrijf dat producten ontwikkelt op basis van onderzoek door 's werelds toonaangevende lactatie-experts. Als gevolg hiervan zijn de borstkolven van Medela de eerste keuze van zorgverleners en zorginstellingen over de hele wereld.

Medela heeft een uitgebreide productlijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van moeders die borstvoeding geven. Deze producten omvatten ziekenhuis-grade, dubbele en enkele elektrische en handmatige borstkolven; borstvoedingsaccessoires zoals pompreinigingsproducten, borstverzorgingsproducten en speciale voedingsinrichtingen; en intieme kleding voor moeders en verplegers.

Over Medela Healthcare
Medela stelt voortdurend nieuwe normen met innovatieve productontwikkelingen. Medela's medische zuiginrichtingen en -systemen zijn betrouwbaar. Medela Suction Technology voldoet ook aan de meest veeleisende economische en ecologische vereisten. Met het moderne Fluid Management System en het revolutionaire Invia Negative Pressure Wound Therapy System biedt Medela hoogwaardige systeemcomponenten: van veilige, hygiënische afzuiging tot het milieuvriendelijk verwijderen van bloed en andere lichaamsvloeistoffen.