Naar boven

Masquelier's

(2) (2 artikelen)
Masqueliers

Kwaliteit van leven voor je hele leven

Bij MASQUELIER’s doen ze niet aan cosmetische oplossingen. Goed leven gaat verder dan er goed uitzien. Daarom richt MASQUELIER’s zich op de bron. Met natuurlijke supplementen zorgen ze voor een optimale ondersteuning van de bloedcirculatie. Daarmee leggen ze de basis voor een optimaal functionerend systeem. Dat merk u. Dat voel u. En dat zie u uiteindelijk ook.
Sorteren
Masqueliers Anthogenol Masqueliers Anthogenol 120 Capsules 64,99 58,49
Meer info
Toevoegen
Masqueliers Anthogenol Masqueliers Anthogenol 60 Capsules 34,99 31,49
Meer info
Toevoegen

Meer over Masquelier's


MASQUELIER’s® komt voort uit een revolutionair idee. Meer dan 65 jaar geleden ontdekte de Franse plantkundige Jack Masquelier hoe je zeldzame krachtstoffen uit planten kunt isoleren en bewees hij het positieve effect van deze stoffen op onze gezondheid. 

Goede bloedsomloop
Zijn inzicht was even puur als doeltreffend: het grootste gezondheidseffect wordt behaald door de kleinste haarvaten te versterken. Voor een goede gezondheid is een goede bloedsomloop een absolute voorwaarde. Masquelier’s ontdekking helpt je aan die voorwaarde te voldoen. Zeker als je ouder wordt, en je vaten minder vloeiend werken, is adequate ondersteuning onmisbaar.

Unieke standaard
Jack Masquelier heeft de rest van zijn leven gewerkt aan het verfijnen van zijn procedés en het verkennen van nieuwe toepassingen. Bij MASQUELIER’s® zetten we zijn levenswerk voort. We maken krachtige supplementen die de bloedvaten en de bloedsomloop optimaal ondersteunen, precies zoals de professor dat zelf heeft gedaan. We werken met een unieke standaard, die door Jack Masquelier zelf is gezet en gebruikt. Zo komen we tot hetzelfde, bewezen resultaat. Dat zeggen we niet alleen, dat kunnen we ook bewijzen. Als enige werkt MASQUELIER’s® met de originele formule van Jack Masquelier.