Naar boven

Imedeen

Imedeen Prime Renewal Imedeen Prime Renewal 120 Tabletten 82,21 61,66
Meer info
Toevoegen
Imedeen Time Perfection Imedeen Time Perfection 120 Tabletten 102,78 77,08
Meer info
Toevoegen
Imedeen Derma One Imedeen Derma One 60 Tabletten 46,22 34,66
Meer info
Toevoegen
Imedeen Time Perfection Imedeen Time Perfection 60 Tabletten 57,53 43,15
Meer info
Toevoegen
Imedeen huidverzorgingstabletten zijn wetenschappelijk geteste supplementen die ontwikkeld zijn vanuit een opvallend ‘andere’ kijk op huidverzorging; de meeste huidverzorgingsproducten werken aan de oppervlakte van de huid, in de epidermis. Imedeen werkt van binnenuit, in de dermis, waar belangrijke eigenschappen van de huid worden bepaald: het vasthouden van vocht en de veerkracht.

Imedeen tabletten werken daar waar de grootste gevaren voor een soepele en gezonde huid het hardst toeslaan. In de diepere huidlaag, waar de huidcrèmes niet komen, ontstaat de schade door UV-straling en een minder gezonde levensstijl. Zeker een verouderende huid kan daarom best wat ondersteuning gebruiken. Imedeen huidverzorgende tabletten zijn verkrijgbaar in een beperkt aantal verschillende samenstellingen, die zijn ontwikkeld om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het soort huidverzorging dat u nodig hebt en uw huid onderhouden van binnenuit.

Imedeen Time Perfection

Imedeen Time Perfection is samengesteld uit proteïnen, polysacchariden, vitamine C en zink. Het ondersteunt de soepelheid en stevigheid van de huid en is bedoeld voor mensen met een verouderende huid (40+).

Imedeen Prime Renewal

Prime Renewal van Imedeen bevat naast proteïnen en polysacchariden die op huideigen stoffen lijken, plantenextracten (o.a. kamille) en de vitamines C en E. De tabletten zijn bedoeld voor mensen van middelbare leeftijd (50+) en ondersteunt de soepelheid en zachtheid van de huid.

Imedeen Time Performance

Weersomstandigheden, een minder gezonde leefstijl en stress kunnen de souplesse en zachtheid van de huid verminderen. Imedeen Time Performance is bedoeld voor mensen (ook jongere) die de gezondheid van hun huid extra willen ondersteunen. De samenstelling lijkt op die van bovenstaande Imedeen tabletten en is vooral gericht op bescherming tegen de vrije radicalen die de productie van collageen en elastine bedreigen en daarmee voor de rimpels kunnen zorgen.

Imedeen Derma One

Imedeen Derma One is bedoeld voor wat jongere mensen die de uitstraling en de soepelheid van hun huid willen ondersteunen en hun huidcellen willen beschermen tegen oxidatieve schade. De belangrijkste bestanddelen zijn het Marine Complex (proteïnen en polysacchariden) , vitamine C en zink.

Het is handig om te weten dat u bij een bestelling van meerdere artikelen uit deze webshop met een gezamenlijke prijs van € 75,- of meer bij de producten die gemarkeerd zijn met  25 % korting krijgt!