Naar boven

Imedeen

Imedeen

Al meer dan 25 jaar een pionier in schoonheid

In uw drukke bestaan heeft de huid veel te verduren. Een goede huidverzorging is daarom zeer belangrijk. Het Scandinavische merk Imedeen helpt u om je huid in goede conditie te houden en weerstand te bieden tegen invloeden van buitenaf. Waar vele crèmes en lotions de huid vanaf de buitenkant verzorgen doet Imedeen dit andersom. Het proces van veroudering en rijping van de huid vindt voornamelijk plaats in de diepere huidlagen, daar waar veel smeerbare producten vaak niet komen. Imedeen biedt de oplossing met haar huidverzorgingssupplementen. Deze supplementen voeden de huid van binnenuit. De producten Derma One, Time Perfection en Prime Renewal zijn samengesteld naar leeftijd en behoefte van de huid. Hierdoor is er voor iedereen een passende huidverzorging. In 12 tot 24 weken zie u een zichtbaar verschil in de conditie van uw huid. Een mooie huid van binnenuit begint bij Imedeen.

MEEST VERKOCHT: Imedeen Prime Renewal | Imedeen Time Perfection

Meer over Imedeen

Imedeen producten
Imedeen huidverzorgingstabletten zijn wetenschappelijk geteste supplementen die ontwikkeld zijn vanuit een opvallend ‘andere’ kijk op huidverzorging; de meeste huidverzorgingsproducten werken aan de oppervlakte van de huid, in de epidermis. Imedeen werkt van binnenuit, in de dermis, waar belangrijke eigenschappen van de huid worden bepaald: het vasthouden van vocht en de veerkracht.

Imedeen tabletten werken daar waar de grootste gevaren voor een soepele en gezonde huid het hardst toeslaan. In de diepere huidlaag, waar de huidcrèmes niet komen, ontstaat de schade door UV-straling en een minder gezonde levensstijl. Zeker een verouderende huid kan daarom best wat ondersteuning gebruiken. Imedeen huidverzorgende tabletten zijn verkrijgbaar in een beperkt aantal verschillende samenstellingen, die zijn ontwikkeld om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het soort huidverzorging dat u nodig hebt en uw huid onderhouden van binnenuit.

Imedeen Time Perfection
Imedeen Time Perfection is samengesteld uit proteïnen, polysacchariden, vitamine C en zink. Het ondersteunt de soepelheid en stevigheid van de huid en is bedoeld voor mensen met een verouderende huid (40+).Imedeen Prime Renewal
Prime Renewal van Imedeen bevat naast proteïnen en polysacchariden die op huideigen stoffen lijken, plantenextracten (o.a. kamille) en de vitamines C en E. De tabletten zijn bedoeld voor mensen van middelbare leeftijd (50+) en ondersteunt de soepelheid en zachtheid van de huid.Imedeen

Time Performance
Weersomstandigheden, een minder gezonde leefstijl en stress kunnen de souplesse en zachtheid van de huid verminderen. Imedeen Time Performance is bedoeld voor mensen (ook jongere) die de gezondheid van hun huid extra willen ondersteunen. De samenstelling lijkt op die van bovenstaande Imedeen tabletten en is vooral gericht op bescherming tegen de vrije radicalen die de productie van collageen en elastine bedreigen en daarmee voor de rimpels kunnen zorgen.

Imedeen Derma One
Imedeen Derma One is bedoeld voor wat jongere mensen die de uitstraling en de soepelheid van hun huid willen ondersteunen en hun huidcellen willen beschermen tegen oxidatieve schade. De belangrijkste bestanddelen zijn het Marine Complex (proteïnen en polysacchariden) , vitamine C en zink.