Naar boven

Cellcare

Cellcare

Hoogwaardige, professionele voedingssupplementen

CellCare staat al reeds 12,5 jaar voor hoogwaardige, professionele voedingssupplementen. Hierin staat de filosofie van CellCare altijd centraal, namelijk dat goede voeding voor de lichaamscellen van essentieel belang is om optimaal te kunnen presteren en langdurig gezond te blijven. Maar ook in situaties waarin de gezondheid juist een punt van aandacht is, blijft gezonde voeding voor alle lichaamscellen een uitermate belangrijk uitgangspunt. Mede met CellCare assortiment aan voedingssupplementen, draagt CellCare deze filosofie uit en probeert CellCare daar steeds meer gezondheidsprofessionals in te betrekken.

SNEL VINDEN: Cellcare Griffonia | Cellcare MSM | Cellcare Ovomove

MEEST VERKOCHT: Cellcare Methylation Essentials | Cellcare Omega 3 Krill
Cellcare Msm Cellcare Msm 250 Gram 29,50 22,12
Meer info
Toevoegen
Cellcare Griffonia (150 Mg 5-Htp) Cellcare Griffonia (150 Mg 5-Htp) 120 Vegicaps 47,18 35,38
Meer info
Toevoegen
Cellcare Mucuna Cellcare Mucuna 120 Tabletten 37,93 28,45
Meer info
Toevoegen
Cellcare Glutathion Essentials Cellcare Glutathion Essentials 60 Vegicaps 30,40 22,80
Meer info
Toevoegen
Cellcare Antioxidant Essentials Cellcare Antioxidant Essentials 90 Tabletten 41,95 31,46
Meer info
Toevoegen
Cellcare Mineral Essentials Cellcare Mineral Essentials 90 Vegicaps 29,90 22,42
Meer info
Toevoegen
Cellcare Anti Pathogenen Essentials Cellcare Anti Pathogenen Essentials 90 Vegicaps 29,95 22,46
Meer info
Toevoegen
Cellcare Brahmi Cellcare Brahmi 90 Tabletten 29,25 21,94
Meer info
Toevoegen

Meer over CellCare

CellCare is een merk voedingssupplementen voor de dagelijkse voeding van de 100 biljoen cellen in je lichaam. De 100 biljoen cellen in je lichaam vragen voortdurend om de juiste grondstoffen, want goed gevoede cellen functioneren beter.

Ons uitgangpunt is dat goede voeding zorgt voor gezonde darmen en een gezond brein. Zowel ons brein als onze darmen zijn cruciale organen voor de aansturing van allerlei belangrijke processen in ons lichaam en daarmee voor onze gezondheid als geheel. Ze worden daarom vaak ‘big brain and little brain’ genoemd.
De producten van CellCare zijn samengesteld op basis van de gedachte dat er een sterke wisselwerking bestaat tussen brein, darmen, immuunsysteem, hormonen en genen, waarbij de combinaties van voedingsstoffen elkaar versterken. Ook aan het gebruiksgemak is gedacht; de voedingssupplementen zijn, waar mogelijk, verkrijgbaar met handige sachets of maatschepjes in dagdosering. 

Het CellCare assortiment bestaat uit 3 productlijnen met unieke, samengestelde voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, kruiden en spoorelementen: 

De EveryDay lijn bevat producten met basis voedingsstoffen voor het dagelijks gebruik door iedereen.
De Performance lijn bevat producten met voedingsstoffen voor extra prestatie op werk, school/studie of sport.
De Rebalance lijn bevat producten met voedingsstoffen voor herstel na zware inspanning of ziekte. 

Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, technologie, voeding en voedingssupplementen, wil CellCare voorop lopen als het aankomt op informatieverstrekking en innovatieve voedingssupplementen. Ons assortiment zal zich daarom ook blijven uitbreiden en aanpassen aan de steeds vernieuwende omstandigheden, zodat ook u steeds het beste van het beste kunt verwachten van ons.