Naar boven

Vitals Elke Dag Senioren Multivitamine

De Vitals Elke Dag Senior is een zorgvuldig ontworpen multivitamine- en mineralenpreparaat speciaal voor 50-plussers. Het lichaam krijgt met de jaren andere behoeften en hier houdt Vitals rekening mee. Zo neemt bijvoorbeeld de behoefte aan ijzer en koper af. Om die reden bevat Elke Dag Senior geen ijzer en koper, maar wel een hoop andere vitaminen en mineralen.

 
 

Vitals Elke Dag Senior Vitals Elke Dag Senior 60 Tabletten 49,95 37,46
Meer info
Toevoegen
Vitals Elke Dag Senior Capsules Vitals Elke Dag Senior Capsules 60 Capsules 34,95 26,21
Meer info
Toevoegen


3x waarom Vitals voedingssupplementen 

'Natuurlijk' gezond blijven
Voor Vitals is het uiterst belangrijk dat er met respect voor de natuur geproduceerd wordt en dat de producten op natuurlijke basis zijn. Dé basis voor een goede gezondheid. Met de producten van Vitals zit u goed als u nadenkt over natuurlijkheid en duurzaamheid.

Werken met professionals
Vitals levert niet alleen aan consumenten, maar ook aan professionals. Zorgverleners stellen hoge eisen aan de producten die zij voorschrijven. Zo weten we dat de voedingssupplementen van Vitals goed zijn en dat wij ze ook graag aan u als consument aanbieden.
 
Volledig onafhankelijk
Vitals is een volledig onafhankelijk bedrijf met kwaliteit als belangrijkste doel voor ogen. Niet voor niets ontwikkelen zij al sinds 1988 voedingsupplementen en vitaminen van noemenswaardige kwaliteit.