Naar boven

Royal Green - Enjoy Life, Stay Healthy

Bij Royal Green geloven ze dat er maar één manier is om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier. Het is dan ook logisch dat Royal Green alleen kiest voor ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Verder zijn ze bij Royal Green gepassioneerd om de Wijsheid van de Natuur te begrijpen en aan u te leveren. Want zoals zij zelf zeggen: ‘biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur’.

Bij Vitatheek vindt u een uitgebreid assortiment aan producten van Royal Green. Van duurzame vitamines tot natuurvoeding. Bijvoorbeeld Vitamine D en Magnesium, maar ook algenolie, Royal Green visolie en bijenpollen. Veel producten van Royal Green zijn zelfs glutenvrij, wist u dat?   

Naast al het bovenstaande vinden zij het ook belangrijk om biologische boerderijen en duurzame landbouw te steunen over de hele wereld. Hiermee waarborgen zij ook hun motto: geniet van leven en blijf gezond via de natuurlijke manier.

Bestel Royal Green met 25% KORTING


Waarom Royal Green?
Met Royal Green kiest u voor:

1. Natuurlijk en duurzaam
2. Gezond zijn én blijven op een natuurlijke manier
3. Het steunen van biologische boerderijen

Ervaar nu zelf Royal Green
Royal Green kokosolie

Wist u dat de kokosoliën van Royal Green erg populair zijn? Ideaal om mee te bakken, wokken, braden én te frituren. Er zijn twee soorten: Royal Green kokosolie geurloos en Royal Green kokosolie Extra Virgin.

Ervaar de rijke en pure smaak
Royal Green Astaxanthine

100% natuurlijke Superfood: Astaxanthine. Deze superfood en antioxidant van Royal Green komt uit een uiterst schoon gebied op Hawaii en is super geliefd.

Bestel nu met 25% korting