Naar boven

Bonusan Voedingsupplementen

Top 3 Bonusan Voedingsupplementen

Al meer dan 50 jaar is Bonusan toonaangevend in de wereld van de voedingssupplementen en plantenextracten. Kwaliteit staat voorop. Daarom ontwikkelt Bonusan al haar producten in haar fabriek hier in Nederland. De producten worden daar gemaakt met de grootst mogelijke voorzichtigheid en veiligheid en met enkel kwalitatieve voedingssupplementen als hoofddoel.

Door uw voeding aan te vullen met de benodigde vitaminen en mineralen, streeft Bonusan naar een betere algemene gezondheid. De supplementen zijn geen vervanging, maar juist een toegevoegde waarde bovenop uw dagelijkse voeding. "Living Quality" is het motto van Bonusan. Inmiddels is er voor bijna elke behoefte een voedingssupplement beschikbaar. Denk aan vitaminen van A tot Z, maar ook Q10 supplementen, darmflora ondersteuners of magnesium. 

Wanneer heeft uw lichaam behoefte aan een voedingssupplement? Dat kunnen wij niet voor u bepalen. Heeft uw huisarts bijvoorbeeld bepaald dat u vitamine C tabletten moet slikken? Dan weet u dat u goed zit en kunt u met een gerust hart de tabletten bestellen op onze website. Andere (multi) vitaminen kunt u zelf besluiten te slikken om een gevarieerd voedingspatroon te ondersteunen. 

Met meer dan een halve eeuw ervaring op zak, is Bonusan met recht een belangrijke speler op het gebied van voedingssupplementen. Daarom vindt u bij Vitatheek ook veel van hun gevarieerde producten. Wij hebben een selectie van Vitatheek toppers voor u gemaakt. Bekijk de top 3 Bonusan toppers.

Top 3 Bonusan producten
1: Vitamine C

Vitamine C heeft verschillende functies in uw lichaam. Het is een antioxidant, maar het zorgt ook voor de vorming van bindweefsel, wat bijvoorbeeld handig is als u herstelt van een botbreuk. Maar het draagt ook bij aan een goede ijzeropname en het in stand houden van uw weerstand in het algemeen. Niet voor niets is Vitamine C één van de meest gebruikte Bonusan producten.

Naar Vitamine C
2: Vitamine D

Vitamine D wordt ook wel Vitamine Zon genoemd. Het wordt namelijk grotendeels door je lichaam zelf uit zonlicht gehaald. In Nederland kunt u uw lijf soms wel een handje helpen. Vitamine D zorgt o.a., samen met Calcium, voor sterke botten en het beïnvloedt de spierfunctie. Ook voor uw algehele weerstand is het goed. Kortom, een hele belangrijke vitamine!

Naar Vitamine D
3: Omega 3 (visolie)

Veel mensen weten dat Omega 3 voorkomt in vette vis. Twee maal per week vette vis eten wordt vaak aangeraden, maar niet altijd gehaald. Maar wat doet Omega eigenlijk? Omega 3 beschermt tegen hart- en vaatziekten en hoort een onderdeel van een gezond dieet te zijn. Krijgt u het niet voldoende binnen, dan kunt u Bonusan visolie tabletten of Omega 3 capsules slikken. 

Naar Omega 3
 

Meer over Bonusan

Alle Bonusan producten | Bonusan MultivitamineBonusan Darmocare Pro | Bonusan B12 | Bonusan Vitamine D | Bonusan MagnesiumBonusan Omega 3