Naar boven

Orthica Zink

8,2
Art.nr:
114584
Merk:
17,95 13,46
  1-3 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
 • ALTIJD TOT 40% KORTING *
 • GRATIS VERZENDING VANAF € 55
 • RUIM 65.000 PRODUCTEN

Omschrijving

Orthica Zink zuigtabletten
Vitaminen en mineralenpreparaat

Ondersteunt het immuunsysteem, ook met vitamine C.

Onze Zink zuigtabletten bevatten organisch gebonden zink (4 mg per tablet). Ook bevatten ze vitamine C: net als zink heeft dit nutriënt een positieve invloed op het immuunsysteem. Het bevat tevens propolis. Spaart het gebit door gebruik van xylitol en zuurvrije vitamine C. Met honing en citroen voor een aangename smaak. Dit zink voedingssupplement is goed te combineren met onze Weerstand Multi. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ook voor vrouwen die borstvoeding geven.

Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Geschikt voor vegetariërs.

Claims
Zink ter ondersteuning van het immuunsysteem
Wanneer en waarvoor zijn zink tabletten nuttig?
In bepaalde omstandigheden kan het zinvol zijn om extra zink in te nemen, als aanvulling op een gezonde voeding en levensstijl. Zink ondersteunt bij de aanmaak van cellen en weefsels, bij de bescherming van gezonde lichaamscellen én ondersteunt het immuunsysteem.

Zink is een mineraal en als zodanig onderdeel van een groot aantal enzymen in ons lichaam. Zink heeft daarom vele functies in het lichaam. Het helpt niet alleen het immuunsysteem, maar ondersteunt ook een normale hormoonhuishouding, de kwaliteit van sperma, de huid, het gezichtsvermogen en de bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Zink komt in duizendsten van grammen in onze dagelijkse voeding voor en daarom noemen we dit mineraal ook wel een spoorelement. Dat betekent niet dat zink minder belangrijk is, integendeel: ook spoorelementen hebben onmisbare functies in het lichaam. Zink komt in kleine hoeveelheden voor in veel verschillende voedingsmiddelen, zoals vlees, kaas, graanproducten, noten en schaal- en schelpdieren zoals garnalen en mosselen. Hoe ziet jouw voedingspatroon eruit? Soms kan je lichaam behoefte hebben aan wat extra zink, ter aanvulling op gezonde voeding. Zink komt vaak voor in voedingssupplementen, hetzij in een enkelvoudig preparaat, hetzij in een multivitamine.

4 mg per tablet, geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar
Onze Zink zuigtabletten bevatten organisch gebonden zink (4 mg per tablet). Ook bevatten ze vitamine C: net als zink heeft dit nutriënt een positieve invloed op het immuunsysteem. Het bevat tevens propolis. Spaart het gebit door gebruik van xylitol en zuurvrije vitamine C. Met honing en citroen voor een aangename smaak. Dit zink voedingssupplement is goed te combineren met onze Weerstand Multi. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ook voor vrouwen die borstvoeding geven.

Onze Zink zuigtabletten: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie
Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld zijn vanuit wetenschappelijke inzichten, en vaak te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor onze Zink zuigtabletten.

Samenstelling per dagdosering van 1 zuigtablet: % RI*
Vitaminen

vitamine C
(ascorbinezuur, calciumascorbaat, natriumascorbaat)

30 mg

38%

Mineralen (elementaire hoeveelheid)

zink (-citraat)

4 mg

40%

Diversen

propolisextract (1:1)
(3,5% flavonoiden bestaande uit galangine)

12 mg

*RI = Referentie inname

Ingrediënten
Dextrose, zoetstof (xylitol, thaumatine), maltodextrine, vitamine, antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), aroma met citroen- en limoen smaak, honing, zinkcitraat, propolisextract.

Gebruik
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 zuigtablet per dag. De maximale dosering is 6 zuigtabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.
Kinderen vanaf 3 tot 7 jaar 2 zuigtabletten per dag, kinderen vanaf 7 tot 13 jaar 3 zuigtabletten per dag.
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bevat natuurlijke suiker en zoetstoffen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.
Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Bewaren
Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Fabrikant/distributeur


Orthica
Antwoordnummer 1733
1300 WE Almere

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.Productnummer: 114584

Reviews

 • 23-11-2023
  9,0

 • 4-10-2020
  9,0

  zuigtablet is fijn

 • 16-10-2017
  8,0

 • 14-2-2012
  8,0

 • 9-2-2012
  7,0

 • 26-10-2011
  8,0