Naar boven

VSM zelfzorg

Bestel uw VSM zelfzorg producten eenvoudig online bij Vitatheek, uw betrouwbare drogist. Ruime keuze uit VSM zelfzorg producten in verschillende varianten. Wist u dat u bij Vitatheek altijd hoge korting krijgt? Bekijk het ruime aanbod en bestel uw producten eenvoudig online.
VSM Geneesmiddelen bv. wil een natuurlijke bijdrage leveren aan je gezondheid. Daarom ontwikkelen en produceren zij natuurlijke geneesmiddelen en gezondheidsproducten. VSM is al ruim 100 jaar specialist in homeopathische en fytotherapeutische (plantaardige) geneesmiddelen. Zij vertalen betrouwbaarheid in kwaliteit en veiligheid. De producten van VSM voldoen aan de eisen die vanuit de steeds strenger wordende wet- en regelgeving worden gesteld. De werkzaamheid van de geneesmiddelen is, waar mogelijk, met degelijk wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.
VSM is de grootste producent van natuurlijke geneesmiddelen in Nederland. Onder het VSM-merk vindt u zelfzorggeneesmiddelen als Tussistin, Nisyleen, Spiroflor SRL, Calendulan, en Arniflor. Voor (aanstaande) moeders en jonge kinderen vindt u de speciale series: Puur Mama en de bekende kinderserie met onder andere Chamodent, Tussikind en Arnikind. De producten stimuleren de natuurlijke geneeskracht van het lichaam.