Naar boven

Supplemed

Bestel uw Supplemed producten eenvoudig online bij Vitatheek, uw betrouwbare drogist. Ruime keuze uit Supplemed producten in verschillende varianten. Wist u dat u bij Vitatheek altijd hoge korting krijgt? Bekijk het ruime aanbod en bestel uw producten eenvoudig online.
Supplemed Resveratrol 200 Supplemed Resveratrol 200 60 Tabletten 42,95 32,21
Meer info
Toevoegen
Supplemed Darmformule Optimum Supplemed Darmformule Optimum 60 Capsules 29,95 22,46
Meer info
Toevoegen
Depyrrol Taurine P5p 5Mg Depyrrol Taurine P5p 5Mg 100 Capsules 29,95 22,46
Meer info
Toevoegen
Supplemed Rode Gistrijst Optimum Supplemed Rode Gistrijst Optimum 60 Capsules 49,95 37,46
Meer info
Toevoegen
Depyrrol Prohis Depyrrol Prohis 60 Vegicaps 27,05 20,29
Meer info
Toevoegen
Supplemed ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. Inspiratie voor haar producten put Supplemed uit analyse van de orthomoleculaire voedingsleer en de natuurgeneeskunde. Door veranderingen in de voedselproductie, milieuverontreiniging of tekorten in ons voedingspatroon kunnen we te weinig essentiële vitaminen en mineralen binnen krijgen. De voedingssupplementen van Supplemed kunt u gebruiken als aanvulling op uw dagelijkse voeding voor een gezond en kwalitatief leven.

Natuurlijke producten van Supplemed

Synthetische stoffen kunnen schadelijk zijn en worden vaak niet goed opgenomen door ons lichaam. Supplemed maakt gebruik van de nieuwste inzichten en ontwikkelt voedingssupplementen op basis van natuurlijke ingrediënten. Supplemed kiest voor hoogwaardige verbindingen die ons lichaam goed kan opnemen. De bijzondere samenstelling zorgt voor een optimale werkzaamheid. Supplemed is een merk van TIMM Health Care. De gezondheidsproducten van Supplemed zijn in onze webwinkel altijd extra voordelig geprijsd.


Supplemed; bijzondere samenstelling van natuurlijke ingrediënten