Nu 15% introductiekorting op Magnesium Bisglycinaat van Vitalize. De korting wordt in de winkelmand verrekend.
Sluiten
Naar boven

Nutrof Omega

Nutrof Omega is een vitaminesupplement dat vitaminen en sporenelement met antioxiderende eigenschappen bevat, waaronder zeaxanthine, luteïne, omega 3 en diverse vitaminen en mineralen. Theá Pharma Nutrof Omega is een voedingssupplement waar veel mensen al jaren naar tevredenheid gebruik van maken. Bij Vitatheek bestelt u Nutrof Omega eenvoudig online met hoge kortingen en gratis verzending vanaf €45,-. Maak hieronder een keuze uit een enkele verpakking of de handige voordeelverpakking en laat uw bestelling thuis afleveren in heel NL & BE.
Thea Pharma Nutrof Omega 180 Capsules Thea Pharma Nutrof Omega 180 Capsules 3x60C
73,89 63,90
Meer info
Toevoegen
Nutrof Omega Thea Pharma Nutrof Omega Thea Pharma 60 Capsules
24,63 21,95
Meer info
Toevoegen

Wat is Nutrof Omega?

Nutrof Omega is een voedingssupplement van Theá Pharma dat speciaal is ontwikkeld om de behoeften van onze ogen te ondersteunen. Het bevat een unieke combinatie van belangrijke voedingsstoffen, waaronder omega-3 vetzuren, antioxidanten en vitamines die essentieel zijn voor een gezond gezichtsvermogen.

De DHA in Omega-3 vetzuren (Docosahexaeenzuur) draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.*

Waar wordt Nutrof Omega voor gebruikt?

Theá Pharma Nutrof Omega is bedoeld voor oraal gebruik: 
  • Tegen oxidatieve stress
  • Voor een normaal gezichtsvermogen

De aanbevolen dagelijkse dosis is vastgesteld op 1 capsule per dag. Het advies luidt om deze tijdens de maaltijd met een glas water in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden niet overschrijden. Nutrof Omega is een voedingssupplement en mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Bestel Nutrof Omega eenvoudig online bij Vitatheek

Wanneer u Nutrof Omega wilt bestellen, bent u bij Vitatheek aan het juiste adres. Wij bieden deze producten aan tegen een scherpe prijs en met hoge kortingen. Ontdek ons uitgebreide assortiment hoogwaardige voedingssupplementen, vitaminen & mineralen, natuurvoeding en verzorgingsproducten en bestel altijd veilig en voordelig online. 

* Disclaimer Claim geldt voor levensmiddelen die ten minste 40 mg DHA per 100 g en per 100 kcal bevatten. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.