Naar boven

Nannycare

(7) (7 artikelen)
Nannycare

Nannycare geitenmelk, het gezonde alternatief voor je kind

De ene geitenmelk is de andere geitenmelk niet. De kwaliteit en smaak van geitenmelk wordt o.a. beïnvloed door de voeding en leefomstandigheden van de geiten. Voor de geitenmelk van NANNYcare is bewust gekozen voor melk afkomstig van geiten uit het prachtig groene, geïsoleerde en schone Nieuw-Zeeland.

De geitenmelk komt van 69 kleinschalige boerderijen, waar de geitenmelk volgens zeer hoge normen van kwaliteit en hygiëne wordt geproduceerd. De geiten op deze boerderijen produceren alleen melk voor flesvoeding. Ze krijgen hiervoor vers voer dat specifiek is afgestemd op het produceren van melk die het meest geschikt is voor (jonge) kinderen. Het verse voer wordt door de boeren zelf verbouwd en bestaat uit een mengsel van verschillende voedergewassen zoals gras, raaigras, cichorei, klaver en alfalfa.

Snel vinden: Nannycare 3 Peutermelk | Nannycare 2 opvolgmelk | Nannycare Zuigelingenvoeding Geitenmelk
Sorteren
Nannycare 3 Peutermelk  3X900 Gram Nannycare 3 Peutermelk 3X900 Gram 3x900G 97,50
Meer info
Toevoegen
Nannycare 2 Opvolgmelk 6X900 Gram Nannycare 2 Opvolgmelk 6X900 Gram 6x900g 192,50
Meer info
Toevoegen
Nannycare 3 Peutermelk  6X900 Gram Nannycare 3 Peutermelk 6X900 Gram 6x900g 192,50
Meer info
Toevoegen
Nannycare Peutergeitenmelk Nannycare Peutergeitenmelk 900 Gram 39,95
Meer info
Toevoegen
Nannycare Opvolgvoeding Geitenmelk Nannycare Opvolgvoeding Geitenmelk 900 Gram 39,95
Meer info
Toevoegen

Meer over NANNYcare

NANNYcare geitenmelk als flesvoeding staat vanwege de bereidingswijze dichter bij de natuur. De vetbolletjes in Nieuw-Zeelandse geitenmelk zijn zelfs nog kleiner dan de vetbolletjes in geitenmelk uit veel andere landen. Daarnaast heeft geitenmelk een hoger gehalte korte en middellange keten vetzuren. De eiwitten in geitenmelk zijn bovendien van een andere samenstelling dan die in koemelk. Dit draagt allemaal bij aan de natuurlijke gunstige eigenschappen van geitenmelk, en van Nieuw-Zeelandse geitenmelk in het bijzonder.

Nannycare geitenmelk, lekker & voedzaam

Geitenmelk is een goed alternatief voor flesvoeding op basis van koemelk. Nannycare is flesvoeding op basis van melk van Nieuw-Zeelandse geiten. De smaak is heerlijk zacht en romig. Verrijkt met extra ijzer, calcium, vitamine C, vitamine D en andere vitaminen en mineralen.