Naar boven

Möller's vloeibare omega 3

Moller's Bestel uw Möller's producten eenvoudig online bij Vitatheek, uw betrouwbare drogist. Ruime keuze uit Möller's producten in verschillende varianten. Wist u dat u bij Vitatheek altijd hoge korting krijgt? Bekijk het ruime aanbod en bestel uw producten eenvoudig online.
Mollers Omega-3 Levertraan Citroen Mollers Omega-3 Levertraan Citroen 250 Milliliter
22,68 17,01
Meer info
Toevoegen
Mollers Omega-3 Visoliecapsules Mollers Omega-3 Visoliecapsules 112 Capsules
26,11 19,58
Meer info
Toevoegen
Mollers Omega-3 Levertraancapsules Mollers Omega-3 Levertraancapsules 160 Capsules 36,37 27,28
Meer info
Toevoegen
Mollers Omega-3 Levertraan Naturel Mollers Omega-3 Levertraan Naturel 250 Milliliter 22,68 17,01
Meer info
Toevoegen
Mollers Omega-3 Levertraan Tutti Frutti Mollers Omega-3 Levertraan Tutti Frutti 250 Milliliter 22,68 17,01
Meer info
Toevoegen
Mollers Omega-3 Levertraan Appel Mollers Omega-3 Levertraan Appel 250 Milliliter 22,68 17,01
Meer info
Toevoegen

Waarom kiezen voor Möller's omega 3?

Omega 3 van Möller's, of ook wel Möller's visolie genoemd, is een goede keuze voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren. Omega 3 vetzuren zijn essentiële voedingsstoffen die ons lichaam niet zelf kan aanmaken.  Als u voldoende vette vis eet, zoals zalm, tonijn, makreel etc., zal uw lichaam voldoende omega 3 binnen krijgen. Mocht dit niet zo zijn, kunt u dit aanvullen met supplementen van Mollers. Möller's vloeibare omega 3 is geen gewone visolie, het is levertraan en is een unieke combinatie van omega 3 vetzuren en vitamine A, D3 en E. De EPA en DHA in Omega 3 dragen bij tot: 
  • de normale werking van het hart
  • de instandhouding van de normale bloeddruk
DHA draagt ook bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. De in het supplement aanwezige vitamine A draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Vitamine D draagt bij tot een normale werking van de spieren, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, draagt bij aan een sterk gebit en verhoogt de opname van kalk in de botten.

Möller’s visolie makkelijk in te nemen

De Möller's visolie is niet zomaar een supplement, het is levertraan. Dit wordt middels een uniek stoomproces geproduceerd, waardoor olie van de hoogst mogelijke kwaliteit wordt verkregen. De olie is afkomstig van de lever van wilde kabeljauw en is rijk aan gezonde omega-3 vetzuren. Een lepel bevat maar liefst 1.000 mg DHA en EPA. 

Dankzij de vloeibare vorm van de olie is het gemakkelijk in te nemen met een lepel.  De pure levertraan heeft een van nature zachte vissmaak. Speciaal voor kinderen is er zuivere levertraan met een lekkere fruitsmaak: Mollers Omega-3 Levertraan Tutti Frutti. Voor beide smaken geldt dat deze bekroond zijn met Superior Taste Award voor uitzonderlijk goede smaak. Zowel volwassen als kinderen hebben weinig moeite met het doorslikken van de olie. Daarom is Möller's Omega-3 geschikt voor het hele gezin. Maar er zijn ook visolie- en levertraancapules verkrijgbaar die u met water kunt innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. U moet dan wel meerdere capsules per dag innemen om de gewenste dosering te behalen. 

Bestel Möller's producten eenvoudig online bij Vitatheek

Wanneer u Möller’s producten wilt kopen, bent u bij Vitatheek aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan Möller’s producten die u tegen een scherpe prijs online kunt bestellen. Standaard ontvangt u maar liefst 25% kassakorting op alle Möllers Omega 3. Bestel direct en ontvang uw order al binnen enkele werkdagen thuis. 


Meer over omega 3 lees je in ons blog: Vegan omega, visolie of omega 3-6-9


*Disclaimer Claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die ten minste een bron van EPA en DHA zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN OMEGA-3-VETZUREN, zoals vermeld in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.