Naar boven

Minami Nutrition

(1) (1 artikel)
Minami Nutrition

De zuiverste visolie van onze planeet

Een gezond omega 3 gehalte is belangrijk. Werken aan een gezond omega 6/3 evenwicht is een belangrijke stap naar een betere gezondheid. Het westerse voedingspatroon is rijk aan omega 6, maar scoort laag in essentiële omega 3-vetzuren. De visoliesupplementen van Minami bieden zonder de twijfel de hoogste kwaliteit op het gebied van zuiverheid en concentratie. Dit komt door het gepatenteerde productieproces dat gebruik maakt van CO2 extractie. Bijkomend voordeel is dat de producten hiermee de kleinste ecologische voetafdruk ter wereld hebben. Bovendien stelt Minami haar producten beschikbaar voor humaan wetenschappelijk onderzoek. Dus als alleen het beste goed genoeg is, kies je voor de visoliesupplementen van Minami. Minami heeft daarnaast een zeer ruim assortiment, waardoor er voor iedereen het juiste supplement is.

MEEST VERKOCHT: Minami Morepa Platinum | Minami Morepa Smart Fats Family Pack
Sorteren

Meer over Minami

Minami, de zuiverste visolie van onze planeet
Minami, de zuiverste visolie van onze planeet

Minami ontwikkelt omega 3 voedingssupplementen met een heel hoge concentratie, waarvan de voordelen en de effecten wetenschappelijk onderbouwd zijn.

 
Atrium Innovations, een gezonde wereldspeler
Atrium Innovations, een gezonde wereldspeler

Minami maakt deel uit van Atrium Innovations, leider in één van de belangrijke sectoren in de gezondheidsindustrie, nl. voedingssupplementen.