Naar boven

LunaeTerra

LunaeTerra Bestel uw LunaeTerra producten eenvoudig online bij Vitatheek, uw betrouwbare drogist. Ruime keuze uit LunaeTerra producten in verschillende varianten. Wist u dat u bij Vitatheek altijd hoge korting krijgt? Bekijk het ruime aanbod en bestel uw producten eenvoudig online.
Luna E Terra Olijfolie Griek Extra Vierge Bio Demeter Luna E Terra Olijfolie Griek Extra Vierge Bio Demeter 500 Milliliter 12,25 11,64
Meer info
Toevoegen
Luna E Terra Groentecocktail Melkzuur Bio Dem Luna E Terra Groentecocktail Melkzuur Bio Dem 700 Milliliter 3,39 3,22
Meer info
Toevoegen
Luna E Terra Tahin Zonder Zout Bio Dem Luna E Terra Tahin Zonder Zout Bio Dem 500 Gram 7,29 6,93
Meer info
Toevoegen
Luna E Terra Tahin Met Zout Demeter Bio Luna E Terra Tahin Met Zout Demeter Bio 500 Gram 6,99 6,64
Meer info
Toevoegen
LunaeTerra is hét merk voor biologisch-dynamische voeding

Voor LunaeTerra is biologisch-dynamisch de meest duurzame vorm van landbouw. Het gaat de biologisch-dynamische boer niet om het simpelweg volgen van regeltjes. Het gaat om het voelen, het zien en ruiken wat de grond, het dier of gewas nodig heeft en daar op in te spelen.
Biologisch-dynamische boeren maken alleen gebruik van de aarde, maar zoeken ook naar natuurlijke hulpmiddelen om de grond sterker en rijker te maken. Ze werken met de kracht van de natuur en stellen natuurlijke groei voorop, met het vertrouwen dat de oplossing altijd in de natuur te vinden is.
Met oog voor elkaar, zorg voor de aarde en de dieren, zorgen we ervoor dat ook onze (klein)kinderen nog lang van deze aarde kunnen genieten.
De nauwe samenwerking tussen mens en natuur zorgt voor vitale producten, vol van smaak.
Laat je verwonderen, verrassen en verleiden door het beste wat de natuur ons te bieden heeft.