Naar boven

Kwai® Heartcare

Kwai

Wordt gezorgd. En met precisie gemaakt.

Steeds meer mensen leiden drukke, stressvolle levens met weinig vrije tijd. Het is gemakkelijk om te vergeten dat u voor uzelf en vooral voor uw gezondheid moet zorgen. Het handhaven van gezondheid en welzijn is belangrijk, zodat u kunt genieten van alle levensbelangen, zoals spelen met uw kleinkind of een ontspannen vakantie met uw vriend of partner.
Kwai Heartcare Knoflook Kwai Heartcare Knoflook 100 Dragees 22,95 18,36
Meer info
Toevoegen
Kwai Heartcare Zwarte Knoflook Forte Kwai Heartcare Zwarte Knoflook Forte 100 Tabletten 34,95 26,21
Meer info
Toevoegen

Meer over Kwai® Heartcare

Kwai Heartcare banner
Uit uitgebreide wetenschappelijke studies blijkt dat knoflook je hart gezond kan houden door een gezond cholesterolgehalte in je bloedbaan te behouden - van vitaal belang als je fit en actief wilt blijven. Kwai is het meest onderzochte knoflooksupplement ter wereld en levert een gegarandeerde allicinopbrengst van 1800 μg. Elke tablet is ook 60 keer gecoat om geurloos te zijn. Dagelijks genomen als onderdeel van een gezonde voeding en levensstijl, wordt het door velen beschouwd als een essentieel onderdeel van hun dagelijkse routine.

Knoflook (allium sativum) wordt al sinds de oudheid in Egypte gewaardeerd. Tegenwoordig beschouwen veel mensen het nog steeds als een van de meest waardevolle kruiden van de natuur.
De knoflook die we gebruiken, wordt geteeld in China, waar deze optimale groeicondities heeft en aan een aantal strikte criteria moet voldoen, waaronder minimumuren zonneschijn en maximale bodemzuurniveaus. Deze zorg zorgt ervoor dat planten op hun absolute top worden geoogst, zodat ze de hoogste opbrengst aan allicine - knoflook's erkende actieve ingrediënt produceren.
Na het voorzichtig drogen van de knoflook om het actieve allicin-gehalte te behouden, gebruiken we moderne verwerkingsmethoden om het te extraheren, te zuiveren en te meten. Elke Kwai® Knoflooktablet bevat 300 mg geconcentreerd en gestandaardiseerd gedroogd knoflookpoeder, wat een gegarandeerde allicineopbrengst van 1800 μg oplevert. Absolute nauwkeurigheid betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u elke keer dezelfde dosis krijgt. Het is geschikt voor langdurig gebruik.