Naar boven

Green Magma

Bestel uw Green Magma producten eenvoudig online bij Vitatheek, uw betrouwbare drogist. Ruime keuze uit Green Magma producten in verschillende varianten. Wist u dat u bij Vitatheek altijd hoge korting krijgt? Bekijk het ruime aanbod en bestel uw producten eenvoudig online.
Green Magma Green Magma 320 Tabletten
31,99 23,99
Meer info
Toevoegen
Green Magma Poeder Green Magma Poeder 150 Gram
41,99 31,49
Meer info
Toevoegen
Green Magma Green Magma 136 Tabletten
15,99 11,99
Meer info
Toevoegen
Green Magma bevat het extract van biologisch geteelde jonge, groene gerstebladeren. Het groene gerstextract bevat alle belangrijke vitaminen, mineralen, enzymen en spoorelementen zoals die ook voorkomen in verse bladgroente. Bovendien is Green Magma rijk aan chlorofyl. Dankzij de natuurlijke uitgebalanceerde samenstelling heeft Green Magma een gunstige invloed op de gezondheid. U voelt zich fit en energiek.

Green Magma is een ontdekking van de Japanner Yoshihide Hagiwara. Rond 1960 werd hij ziek en daarom ging hij op zoek naar een natuurlijk voedingsmiddel dat een gunstige invloed heeft op de gezondheid. Na bestudering van honderden planten en gewassen ontdekte hij dat het sap van jonge, groene gerstebladen een bijzondere bron is van volwaardige voedingsstoffen.

Green Magma bevat uitgebalanceerde hoeveelheden vitamines, mineralen, proteïnen, enzymen en belangrijke spoorelementen.