Naar boven

Centrum

Centrum vitamints cool mint Centrum vitamints cool mint 30 Kauwtabletten 9,95 8,95
Meer info
Toevoegen
Centrum vitamints lemon Centrum vitamints lemon 30 Kauwtabletten 9,95 8,95
Meer info
Toevoegen
In onze moderne samenleving is het niet altijd gemakkelijk om iedere dag een uitgebalanceerd voedingspatroon te volgen dat voorziet in de dagelijkse aanbevolen hoeveelheden van benodigde vitaminen en mineralen.

Dat vitaminen en mineralen onmisbaar zijn voor de groei, de ontwikkeling en het goed blijven functioneren van het menselijk lichaam is algemeen bekend. Maar de behoefte aan deze stoffen in de voeding verschilt sterk van persoon tot persoon. Daarom maakt Centrum voedingssupplementen die gericht zijn op een groep mensen in een specifieke levensfase (of situatie, zoals zwangerschap) en rekening houden met de verschillen tussen mannen en vrouwen. Natuurlijk heeft Centrum ook voor kinderen specifieke supplementen onder de naam Centrum Junior. Bij Vitatheek vindt u altijd de Centrum Vitamine aanbieding die bij uw behoefte past. Elke Centrum vitamineprijs is hier 10 % lager dan de adviesprijs. Op sommige Centrum Vitamine aanbiedingen (die in onze lijst met  zijn gemarkeerd) krijgt u zelfs 25 % korting bij een bestelling van € 75,- of meer.

Centrum vitamine aanbiedingen voor vrouwen

Centrum Materna is een voedingssupplement met een uitgebalanceerde samenstelling van vitaminen en mineralen speciaal voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn en moeders die borstvoeding geven. Centrum Women en women 50 + zijn supplementen voor vrouwen die een actief leven leiden. Voor alle vrouwen is er een passende Centrum vitamine aanbieding.

Centrum vitamine aanbiedingen voor mannen én vrouwen

Voor vrouwen (én mannen) die extra moeten/willen presteren op het werk, een druk sociaal leven hebben en/of volop aan sport doen, is er Centrum performance. Dit supplement voorziet in de verhoogde behoefte aan vitaminen, mineralen en kruiden als aanvulling op de voeding. Centrum Select 50+ bevat een uitgebalanceerde formulering van vitaminen, mineralen en Luteïne speciaal voor volwassenen van 50 jaar en ouder. Cardio advanced is gericht op het bijdragen aan een verantwoord cholesterolgehalte.

Kies uw Centrum Vitamine aanbieding bij Vitatheek

Wie op zoek is naar een geschikt supplement voor zijn of haar situatie, vindt hier altijd een passende Centrum Vitamine aanbieding. Met de Centrum vitamineprijzen van Vitatheek kunt u behoorlijk besparen, zeker als u supplementen bestelt voor uw hele gezin.

Centrum, compleet van A tot Zink