Naar boven

Bio-D

Bio-D

Bio-D: Betaalbare schoonmaakproducten gemaakt van ethisch verantwoorde ingrediënten.

Bio-D biedt een assortiment schoonmaakproducten die geschikt zijn voor iedereen. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk van ethisch verantwoorde ingrediënten en afgevuld in flessen gemaakt van 100% recyclebare verpakkingen behoren de producten van Bio-D tot de meest duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen op de markt.
Bio-D Waspoeder Bio-D Waspoeder 2000 Gram 12,50 11,87
Meer info
Toevoegen
Bio-D Afwasmiddel Lavendel Bio-D Afwasmiddel Lavendel 750 Milliliter 6,25 5,94
Meer info
Toevoegen
Bio-D Handzeep Vloeibaar Geranium & Grapefruit Bio-D Handzeep Vloeibaar Geranium & Grapefruit 500 Milliliter 5,95 5,35
Meer info
Toevoegen
Bio-D Handzeep Vloeibaar Parfumvrij Bio-D Handzeep Vloeibaar Parfumvrij 5000 Milliliter 25,73 24,44
Meer info
Toevoegen

Meer over Bio-D

BIO-D Reinigingsproducten die niet ten koste gaan van onze planeet.

Bij Bio-D werken ze hard, en met een aantal geweldige organisaties, om consumenten te helpen bij te dragen aan een gezonde, duurzame planeet. Al meer dan 25 jaar maken ze huishoudelijke producten die natuurlijk, effectief en vriendelijk zijn voor onze aarde. Dit zijn enkele van de kernwaarden van Bio-D:

Producten van hoge kwaliteit en natuurlijke oorsprong
Bio-D gebruikt natuurlijke ingrediënten van ethische oorsprong zonder de hoofdprijs te vragen. Het is echt belangrijk voor deze onderneming dat mensen die hun producten willen en nodig hebben ze kunnen veroorloven.

Veganistisch en cruelty free
Ale producten zijn veganistisch en cruelty-free, zonder uitzonderinge. Bio-D is lid  van de Vegan Society en van cruelty free international en ze volgen hun strikte richtlijnen om een einde te maken aan dierproeven.

(R)evolutie in verpakkingen
Voor het grootste deel van ons assortiment gebruiken we plastic dat door u is gerecycled in onze 100% gerecyclede plastic flessen. We hebben ook honderden mooie onafhankelijke voorraadhouders met een toenemend aantal die hervulstations aanbieden.

Gemaakt in het Vereningd Koninkrijk
Bio-D wordt vervaardigd in Hull, East Yorkshire, en is er trots op dat ze in het Verenigd Koninkrijk producten van hoge kwaliteit produceren.