Naar boven

Betadine

Betadine Desinfecterende Pleisters Betadine Desinfecterende Pleisters 20 Stuks 3,05 2,29
Meer info
Toevoegen
Betadine Losse Dispenser 3851 Voor 500 Ml Verpakking Betadine Losse Dispenser 3851 Voor 500 Ml Verpakking 1 Stuks 2,64 1,98
Meer info
Toevoegen
Betadine Desinfecterende Pleisters Betadine Desinfecterende Pleisters 1 Stuks
3,45 2,59
Meer info
Toevoegen
Betadine Desinfecterende Zalfgazen Betadine Desinfecterende Zalfgazen 50 Stuks 106,80 96,12
Meer info
Toevoegen
Betadine Dispenser 5 Liter Betadine Dispenser 5 Liter 5 Liter 12,55 9,41
Meer info
Toevoegen
Betadine® is een breed toepasbaar middel met povidonjodium als werkzaam bestanddeel. Het is verkrijgbaar in een ruim assortiment.

Al jaren staat Betadine bekend als een ontsmettingsmiddel dat de meest voorkomende wondjes ontsmet en verzorgt, zoals snij-, schaaf- en brandwonden of open blaren. Maar Betadine is veel meer dan alleen een desinfectiemiddel.

Betadine doodt bacteriën, schimmels en virussen
Bacteriën zijn overal en ook schimmels en virussen komen veelvuldig voor en zorgen voor infecties in wonden. Ook veroorzaken ze andere infecties zoals zwemmerseczeem en waterwratjes. Kinderen krabben waterwratjes vaak open waardoor bacteriën binnendringen en deze gaan ontsteken. Betadine kan dan uitkomst bieden.

Er zijn ook situaties waarin gewoon reinigen met water en zeep niet voldoende kan zijn. Bijvoorbeeld na het tuinieren, een dagje strand, of spelen in de zandbak is het raadzaam te ontsmetten. Dit kan prima door te wassen met Betadine Shampoo (hoofd) en Betadine Scrub (huid).

Betadine bevat geen alcohol en prikt dan ook niet wanneer dit op de wond wordt aangebracht.

De bruine kleur van Betadine is een goede indicator om te zien waar Betadine is aangebracht. Wanneer de bruine kleur is verdwenen, betekent dit dat het is uitgewerkt en opnieuw moet worden aangebracht. Zo is de wond beschermd tegen bacteriën, schimmels én virussen.