Naar boven

Balneum

(6) (6 artikelen)
Bestel uw Balneum producten eenvoudig online bij Vitatheek, uw betrouwbare drogist. Ruime keuze uit Balneum producten in verschillende varianten. Wist u dat u bij Vitatheek altijd hoge korting krijgt? Bekijk het ruime aanbod en bestel uw producten eenvoudig online.
Sorteren
Balneum Doucheolie Extra Vettend Balneum Doucheolie Extra Vettend 200 Milliliter
12,99 11,69
Meer info
Toevoegen
Balneum Creme Extra Vettend Balneum Creme Extra Vettend 75 Milliliter
13,99 12,59
Meer info
Toevoegen
Balneum Badolie Forte Balneum Badolie Forte 500 Milliliter 23,99 21,59
Meer info
Toevoegen
Balneum Badolie Forte Balneum Badolie Forte 200 Milliliter 11,99 10,79
Meer info
Toevoegen
Balneum Badolie Balneum Badolie 200 Milliliter 13,09 11,78
Meer info
Toevoegen
Balneum Waslotion Extra Vettend Balneum Waslotion Extra Vettend 200 Milliliter
14,99 13,49
Meer info
Toevoegen
Heeft u een droge huid? Probeert u dan eens de verzorgingsproducten van Balneum. De productlijn van Balneum is speciaal ontwikkeld voor mensen met een droge huid. De verzorgingsproducten van Balneum zuiveren de tekorten aan en zorgen voor de juiste vet/vochtbalans. Bescherming van de huid tegen invloeden van buitenaf is belangrijk. De producten van Balneum herstellen de natuurlijke huid barrière.

Expertise van Balneum

Balneum is onderdeel van het Duitse bedrijf Hermal. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten voor de behandeling van diverse huidaandoeningen. Met de kennis en kunde die Hermal heeft opgedaan, is de productlijn van Balneum voor de verzorging van de droge huid ontwikkeld. Balneum levert huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn uitvoerig getest. Hierdoor zijn de verzorgingsproducten van Balneum dermatologisch verantwoord en door het gebruik van zuivere oliën is de kans op allergische reacties minimaal. In onze webshop kunt u de producten van Balneum met korting kopen. Bovendien ontvangt u extra korting bij besteding van € 75, - of meer.

Balneum; omdat een droge huid extra aandacht verdient