Naar boven

Ayurveda Biologics

Bestel uw Ayurveda Biologics producten eenvoudig online bij Vitatheek, uw betrouwbare drogist. Ruime keuze uit Ayurveda Biologics producten in verschillende varianten. Wist u dat u bij Vitatheek altijd hoge korting krijgt? Bekijk het ruime aanbod en bestel uw producten eenvoudig online.

Ayurveda Biologics importeert sinds 1990 ayurvedische kruiden- en mineralenpreparaten en oliën uit India.
Het woord ayurveda is een samenstelling van de woorden ayus, wat ‘leven’ betekent, en veda, wat ‘kennis’ betekent. Derhalve wordt het vertaald als ‘kennis van het leven’.
De filosofie achter de producten is het in evenwicht brengen van lichaam en geest. De individuele gezondheid wordt beschouwd als bestaande uit verschillende aspecten, namelijk de fysieke conditie, de mentale toestand, sociale omstandigheden en emotionele stabiliteit.
Deze eeuwenoude Indiase natuurgeneeswijze is gebaseerd op de vijf natuurelementen: ruimte, lucht, vuur, water en aarde. Deze elementen horen in onderling evenwicht in het lichaam vertegenwoordigd te zijn.
De producten van Ayurveda Biologics hebben op basis van deze filosofie natuurlijke ingrediënten samengevoegd tot producten die zich richten op het verbeteren van de fysieke gezondheid.