Naar boven

Biotics ADHS

Biotics ADHS koopt u extra voordelig bij Vitatheek, dé goedkope online drogist. Standaard ontvangt u in onze webshop 10% korting op de adviesprijs voor Biotics ADHS. Biotics ADHS is verkrijgbaar in verpakkingen van 120 en 240 tabletten.

Wat is Biotics ADHS?

Biotics ADHS is een bijnierondersteunend complex van vitaminen, mineralen en kruiden. Het complex bevat onder andere L-Tyrosine en de fytonutriënten Gotu kola, Japanse kaardenbol, Japanse kornoelje, Basilicum, Schisandra en Guduchi. Aanvullend op deze kruidenmix bevat Biotics ADHS een combinatie van de Vitamines C, E, B3, B6, B1 en B2 en de mineralen mangaan, koper en zink. Biotics ADHS is een vegetarische multiformule. De tabletten bevatten geen synthetische hulpstoffen en zijn door de samenstelling goed opneembaar.


Wat doet Biotics ADHS?

ADHS staat voor Adrenal Herbal Support. Biotics ADHS ondersteunt de orgaanfuncties en uw lichaam bij chronische stress. De vitamines in deze formule helpen om vermoeidheid en moeheid te verminderen, dragen bij aan geestelijke veerkracht en bevorderen de energiestofwisseling (C en B6). De mineralen zink, mangaan en koper dragen o.a. bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, ondersteunen het immuunsysteem (zink) en activeren de natuurlijke energie in het lichaam (koper en mangaan).


Alternatieven

Gelijkwaardig alternatieven voor Biotics ADHS zijn: Biotics Ashwaganda Pure™, Biotics Cytozyme-AD™ en Biotics Rhodiola Complex.

Bekijk het volledige assortiment Biotics voedingssupplementen


Biotics voedingssupplementen

De voedingssupplementen van Biotics zijn vrij van toxische stoffen en allergenen, zodat ze de spijsvertering niet belasten. Voor het produceren van de voedingssupplementen worden 100% natuurlijke grondstoffen gebruikt die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. In alle formules worden voedingsstoffen gecombineerd in een ideale dosering zodat deze elkaars effect versterken (synergie). Daarnaast bevatten alle supplementen van Biotics de best opneembare vorm van vitamines en mineralen en worden de actieve stoffen in hoog gedoseerd voor het beste effect. 


Lees meer over andere supplementen uit het assortiment van Biotics:

Biotics ADP oregano emulsie | Biotics Acti-mag plus | Biotics Cytozyme Ad | Biotics Berberol Forte

Biotics Adhs Biotics Adhs 120 Tabletten
40,54 36,49
Meer info
Toevoegen

Toegestane claims:

Op de ingrediënten in Biotics ADHS zijn de volgende toegestane claims van toepassing:

De ingrediënten in ADHS (per 1 tablet) dragen bij tot:

  • - de regulering van de hormonale activiteit (Vitamine B6)
  • - de vermindering van vermoeidheid en moeheid (Vitamine B2, B3, B5, B6 en C)
  • - een normale psychologische functie (Vitamine B1, B3, B6 en C)
  • - de normale werking van het zenuwstelsel (Koper, vitamine B1, B2, B3, B6 en C)
  • - een normaal energieleverend metabolisme (Koper, mangaan, vitamine B1, B2, B3, B5, B6 en C).