Naar boven
Bausch&Lomb Easy Sept

Bausch&Lomb Easy Sept

Art.nr:
866536
Merk:
15,06 13,55
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 35
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

EasySept peroxidesysteem is hét middel om zachte contactlenzen en silicone hydrogel contact lenzen te desinfecteren en vrij te maken van eiwitaanslag op de lens.

Toepassing
Gebruikt voor het desinfecteren en eiwit vrijmaken van zachte contractlenzen.

Samenstelling
3% waterstofperoxide vloeistof met fosforigzuurstabilisator, natriumchloride- en fosfaatbuffers

Gebruik
Zodra de lenzen in de speciale, bijgeleverde lenshouder zijn geplaatst, wordt de EasySept peroxide contactlensvloeistof toegevoegd. Na 6 uur te hebben gestaan, zijn de lenzen vrij van eiwitten en kunnen ze weer gebruikt worden.

Waarschuwing
Breng NOOIT ongeneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof rechtstreeks in contact met uw ogen. Gebruik alleen de meergeleverde speciale lenshouder inclusief de platina disc in combinatie met EasySept peroxide contactlensvloeistof. Gebruik NOOIT een andere lenshouder! Zet de contactlenzen NOOIT in als ze korter dan 6 uur in EasySept peroxide contactlensvloeistof hebben gestaan. Als niet geneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof in uw ogen komt, verwijder dan onmiddelijk uw lenzen en spoel uw ogen uit met stromend water. Spoel lenzen NOOIT af met EasySept peroxide contactlensvloeistof voordat u ze inzet. Gebruik hiervoor een steriele zoutoplossing (saline).

Fabrikant
Bausch & Lomb
Koolhovenlaan 110
1119 NH Schiphol-RijkProductnummer: 866536