Naar boven
Vitals Salvestrol Platinum

Vitals Salvestrol Platinum

Art.nr:
870688
Merk:
75,00 56,25
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Salvestrol® Platinum

Fytonutriënt

Salvestrol® Platinum is een fruitconcentraat, rijk aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die van nature in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in biologische groenten en fruit. Fytoalexinen zijn plantaardige afweerstoffen die de plant beschermen tegen schimmels, virussen, bacteriën, UV-licht en insecten. De plant maakt ze alleen in grotere hoeveelheden aan als dit noodzakelijk is. Aangezien gangbaar geteelde groenten en fruit worden bespoten met fungiciden en andere bestrijdingsmiddelen, hebben deze meestal een lager gehalte aan fytoalexinen. Het salvestrolpuntensysteem is ontworpen om de hoeveelheid salvestrolen in supplementen en voeding aan te kunnen geven. Verschillende salvestrolen hebben verschillende potenties. De schaal van het puntensysteem is gebaseerd op een berekening van de hoeveelheid salvestrolen die in een historisch dieet van meer dan 100 jaar geleden voorkwamen. Die hoeveelheid is gelijkgesteld aan 100 punten. Salvestrol® Platinum bevat 2000 punten en is dus zeer hoog gedoseerd. Ter vergelijking: Salvestrol® Shield bevat een dosering van 350 salvestrolpunten per capsule. Salvestrol® is een geregistreerd handelsmerk van Nature's Defence Research Limited.

• rechtstreeks van de oorspronkelijke ontdekkers
• vegetarische capsule

Samenstelling per dagosering van 2 capsules:
560 mg fruitcomplex met gemengde salvestrolen (bestaande uit bittere
sinaasappel-, druiven-, blauwe bessen- en bramenextract)

Ingrediënten:
Fruitcomplex bestaande uit bittere sinaasappelextract (citrus aurantium), druivenextract (vitis vinifera), blauwe bosbessenextract (vaccinium myrtillus) en bramenextract (rubus fruticosus), vulstof: rijstmeel, vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose.

Vrij van:
Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.
Gebruik:
Twee keer per dag een capsule bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.Productnummer: 870688
Laatst bekeken producten
Verwijderen