Naar boven

Luteïne & Zeaxanthine

Nutrof Omega Thea Pharma Nutrof Omega Thea Pharma Nutrof Omega is een voedingssupplement ter ondersteuning van een gezonde oogfunctie. 60 Capsules 23,95 20,65
Meer info
Toevoegen
Nutrof Omega Thea Pharma Nutrof Omega Thea Pharma 30 Capsules 17,11 15,40
Meer info
Toevoegen
Orthica Oog Protect Orthica Oog Protect 60 Capsules 43,00 32,25
Meer info
Toevoegen
Macuvite Springfield Macuvite Springfield 100 Vegicaps 31,95 23,96
Meer info
Toevoegen
Retaron Retaron 30 Capsules 17,48 15,73
Meer info
Toevoegen
Macuvite Springfield Macuvite Springfield 30 Vegicaps 9,95 7,46
Meer info
Toevoegen
Retaron Retaron 90 Capsules 43,98 39,58
Meer info
Toevoegen
Voedingssupplementen met luteine en zeaxanthine bestelt u bij Vitatheek; de goedkopeonline drogist!

Wat zijn luteine en zeaxanthine

Luteine en zeaxanthine behoren tot de carotenoïden. Carotenoïden is een verzamelnaamvoor een groot aantal gele en roodachtige kleurstoffen. Samen met alfacaroteen,bètacaroteen en astaxanthine zijn luteine en zeaxanthine de meest bekende die invoedingsmiddelen terug te vinden zijn. Zeaxanthine en luteine zitten in broccoli, spruiten,spinazie (en veel andere groene bladgroenten), sinaasappelen, mais, eigeel, saffraan, kiwi,druiven, perzik en abrikoos. Kuikentjes hebben hun gele kleur aan de gele kleurstof tedanken. En ook flamingo’s zijn roze door de zeaxanthine die ze middels voeding binnenkrijgen.

Luteine en zeaxanthine als supplement

Luteine en zeaxanthine zijn vaak gecombineerd terug te vinden in voedingssupplementen.Ook een combinatie met andere carotenoïden komt voor. Per product staat desamenstelling beschreven. De voedingssupplementen zijn verkrijgbaar als tablet, softgel encapsule. Vegetariër of veganist? Dan bieden de vegicaps uitkomst.

Koop uw supplementen luteine en zeaxanthine bij Vitatheek

Voor het kopen van supplementen zit u bij Vitatheek goed. Op alle supplementen ontvangt u 10 tot 25% korting. Dus op luteine en zeaxanthine, maar ook op Probiotica, Prebiotischevezels, Antioxidanten tabletten met zink en seleen of Coenzym q10 en ubiquinol. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij besteding van € 30,- of meer (bij verzending binnen Nederland).

Kies voor Vitatheek; de goedkope online drogist!