Naar boven

Magnesium

Het mineraal magnesium speelt een belangrijke rol in uw lichaam. Het draagt onder andere bij tot de instandhouding van normale botten, het draagt bij tot een normale werking van de spieren, het activeert de natuurlijke energie in het lichaam en het draagt bij tot de instandhouding van normale tanden. Er zijn allerlei varianten verkrijgbaar: magnesium tabletten, poeder of magnesium olie bijvoorbeeld.

U bestelt uw magnesium tabletten eenvoudig online onze webshop. Uw order wordt bovendien gratis verzonden bij bestelling vanaf €45,-.

SNEL VINDEN: Orthica Magnesium 400Vitakruid Magnesium Tauraat Met P-5-PNow Magnesium CitraatBonusan Magnesiumcitraat
Bonusan Magnesan Forte Plus - 160tabs Bonusan Magnesan Forte Plus - 160tabs 160 Tabletten
71,99 66,95
Meer info
Toevoegen
Bonusan Magnesan Forte Plus Bonusan Magnesan Forte Plus 60 Tabletten
28,99 26,96
Meer info
Toevoegen
Bonusan Magnesiumcitraat 150 Mg Plus Bonusan Magnesiumcitraat 150 Mg Plus 120 Tabletten 34,95 32,50
Meer info
Toevoegen
Bonusan Magnesan Forte Plus Poeder Bonusan Magnesan Forte Plus Poeder 240 Gram
45,99 42,77
Meer info
Toevoegen
Bonusan Magnesiumcitraat 150 Mg Plus Bonusan Magnesiumcitraat 150 Mg Plus 60 Tabletten
19,99 18,59
Meer info
Toevoegen
Bonusan Magnesan Forte Plus Poeder Bonusan Magnesan Forte Plus Poeder 120 Gram
25,99 24,17
Meer info
Toevoegen

Meer over magnesium

Magnesium tegen spierpijn

Er wordt wel beweerd dat magnesium zou helpen tegen spierpijn. Dit is niet helemaal correct. Magnesium draagt wel bij tot een normale werking van de spieren. Dagelijks voldoen aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium helpt de normale spierwerking behouden. Vitalize Spier Comfort Magnesium ComplexPharma Nord Bioactive Magnesium

Magnesium tegen vermoeidheid

Magnesium activeert de natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunt het energieniveau. Het mineraal is daarom populair bij mensen die last hebben van vermoeidheid. Populaire supplementen met magnesium tegen vermoeidheid zijn: Orthica Magnesium 55 en Biotics Acti-Mag plus 

Magnesium voor de nacht

Magnesium voor de nacht innemen? Magnesium is te vinden in veel supplementen die de nachtrust bevorderen, zoals Vitalize Slaap Comfort ForteBonusan Slaap Rust Complex en Metagenics Metasleep. Voor het beste resulaat wordt aangeraden om magnesium voor de nacht supplementen een halfuur voor het slapengaan in te nemen.

Magnesium en ouder worden

We lazen al dat magnesium een rol speelt bij het behoud van soepele en sterke spieren. Het draagt bovendien ook bij aan de instandhouding van sterke botten. Om die reden is magnesium een populair supplement onder ouderen. Het helpt u in beweging blijven, wat een belangrijk is voor gezond ouder worden. Alle magnesium supplementen zijn in principe geschikt voor gebruik bij ouder worden, maar houd er wel rekening dat uw voeding ook magnesium bevat. Probeer de adh niet te overschrijden om eventuele bijwerkingen van een teveel aan magnesium te voorkomen. 

Magnesium en stress

Magnesium en stress worden vaak met elkaar in verbang gebracht. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand en draagt bij aan de geestelijke veerkracht. Magnesium is bovendien goed voor de leerprestatie, het concentratievermogen en het geheugen. Daarnaast ondersteunt magnesium het energieniveau en helpt het om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Deze combinatie kan ertoe bijdragen dat u met een juiste inname van magnesium beter bestand bent tegen stress. Vitakruid Relaxcomplex is een voorbeeld van een supplement dat verlichting geeft bij stress.

Meer lezen over magnesium tabletten? 

Wat doet Magnesium voor uw lichaam?Welke magnesium tabletten kiest u?