Naar boven

Natuurvoeding

Voeding wordt gelukkig steeds vaker gezien als een natuurlijke bron voor het verzorgen van onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Natuurvoeding is daarom, zoals de naam al zegt, voeding zoals de natuur het bedoeld heeft. Maar waar is het eigenlijk verkrijgbaar? Natuurvoedingswinkel is een verzamelnaam voor winkels waar deze volwaardige voeding wordt aangeboden. Vitatheek is ook zo’n natuurvoedingswinkel. Wij hebben een bewuste keuze gemaakt over de manier waarop onze producten gemaakt worden. We zijn bewust uitgegaan van principes zoals vers, puur, eerlijk en biologisch.

 

Vitiv Dadelschijfjes Vitiv Dadelschijfjes 250 Gram 6,25 5,62
Meer info
Toevoegen
Vitiv Gedroogde Papaya Vitiv Gedroogde Papaya 150 Gram 4,99 4,49
Meer info
Toevoegen
Vitiv Hennepzaad Vitiv Hennepzaad 1000 Gram 19,95 17,95
Meer info
Toevoegen
Vitiv Gedroogde Kokoschips Vitiv Gedroogde Kokoschips 150 Gram 3,95 3,55
Meer info
Toevoegen
Vitiv Geroosterde Kokoschips Vitiv Geroosterde Kokoschips 150 Gram 3,95 3,55
Meer info
Toevoegen
Vitiv Acacia Honing Hollands Vitiv Acacia Honing Hollands 300 Gram 7,95 7,15
Meer info
Toevoegen
Vitiv Acacia Honing Hollands Vitiv Acacia Honing Hollands 700 Gram 14,95 13,45
Meer info
Toevoegen
Vitiv Bloemen Honing Hollands Vitiv Bloemen Honing Hollands 300 Gram 7,50 6,75
Meer info
Toevoegen
Vitiv Muesli Vruchten Vitiv Muesli Vruchten 1000 Gram 7,25 6,52
Meer info
Toevoegen
Vitiv Muesli Vruchten Vitiv Muesli Vruchten 500 Gram 4,15 3,73
Meer info
Toevoegen
Vitiv Gedroogde Mango Vitiv Gedroogde Mango 150 Gram 4,55 4,09
Meer info
Toevoegen
Vitiv Gedroogde Banaan Heel Vitiv Gedroogde Banaan Heel 250 Gram 5,50 4,95
Meer info
Toevoegen
Vitiv Bloemen Honing Hollands Vitiv Bloemen Honing Hollands 700 Gram 14,25 12,82
Meer info
Toevoegen
Vitiv Muesli Biologisch Vitiv Muesli Biologisch 1000 Gram 7,25 6,52
Meer info
Toevoegen
Vitiv Muesli Spelt Biologisch Vitiv Muesli Spelt Biologisch 1000 Gram 8,95 8,05
Meer info
Toevoegen
Vitiv Gedroogde Bananen Schijfjes Vitiv Gedroogde Bananen Schijfjes 200 Gram 4,75 4,27
Meer info
Toevoegen
Vitiv Dadels Medjoul Doosje Vitiv Dadels Medjoul Doosje 1000 Gram 14,95 13,45
Meer info
Toevoegen
Vitiv Muesli Biologisch Vitiv Muesli Biologisch 500 Gram 4,15 3,73
Meer info
Toevoegen
Vitiv Muesli Spelt Biologisch Vitiv Muesli Spelt Biologisch 500 Gram 5,10 4,59
Meer info
Toevoegen

Natuurvoeding

Voeding wordt gelukkig steeds vaker gezien als een natuurlijke bron voor het verzorgen van onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Natuurvoeding is daarom, zoals de naam al zegt, voeding zoals de natuur het bedoeld heeft. Maar waar is het eigenlijk verkrijgbaar? Natuurvoedingswinkel is een verzamelnaam voor winkels waar deze volwaardige voeding wordt aangeboden. Vitatheek is ook zo’n natuurvoedingswinkel. Wij hebben een bewuste keuze gemaakt over de manier waarop onze producten gemaakt worden. We zijn bewust uitgegaan van principes zoals vers, puur, eerlijk en biologisch. Door natuurvoeding te eten krijg je vrijwel geen chemische stoffen binnen. Het lichaam hoeft zich minder bezig te houden met ontgiften en kan alle energie gebruiken waar het voor bedoeld is. Om te werken of te sporten. Om te spelen of te studeren. Om van het leven te genieten!

Vitatheek, de natuurvoedingswinkel met een goede smaak
De kunst is echter wel om een natuurvoedingswinkel te vinden met producten van goede kwaliteit én smaak. Onze natuurvoeding smaakt heerlijk omdat de gewassen die in onze producten verwerkt zijn de tijd hebben gekregen om te groeien, om te rijpen en op smaak te komen. Het smaakt dan ook gewoon natuurlijk lekker. Wilt u ook fit en gezond blijven? Beseft u ook steeds meer hoe de ingrediënten en herkomst van uw voedsel direct invloed hebben op uw lichaam en geest? Wilt u meer zekerheid over de wijze waarop uw voedsel geproduceerd wordt? Kies dan voor de natuurvoedingswinkel van Vitatheek met eerlijke voeding die op een zo natuurlijk mogelijke manier wordt gemaakt. Zoek hier en bestel natuurvoeding die u prima kan helpen om gezond te blijven.

Altijd 10-25% korting in onze natuurvoedingswinkel
Bestel nu met tot wel 25% korting de natuurvoeding van Vitatheek. U krijgt altijd 10-25% korting op de ruime selectie van granen, zaden, oliën, kruiden en andere smaakvolle natuurvoeding. Niet als eenmalige actie, maar telkens weer. U kunt hierdoor altijd voordelig kopen wat u zoekt. Kijk op uw gemak even rond, het bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk. Als u besteld heeft, zorgt Vitatheek ervoor dat u de voedingsmiddelen snel in huis heeft.

Vitatheek, kwaliteit voor een voordelige prijs
Bij de natuurvoedingswinkel van Vitatheek koopt u eerlijke voeding voor een voordelige prijs. Om het voor u nog beetje makkelijker te maken hebben we alle voedingsmiddelen ingedeeld naar merk, adviesbehoefte, inhoud, toedieningsvorm, aantal, doelgroep en prijs. Gebruik deze filters om uw selectie te verfijnen en vind alle die heerlijke natuurvoeding waar u blij van wordt!