Naar boven

WHC

WHC

Passie voor gezondheid, natuur en wetenschap

De supplementen die WHC Labs bvba verdeelt, zijn geselecteerd op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit, optimale samenstelling, milieubeheer, zuiverheid en veiligheid. Dit herkent u aan de farmaceutische kwaliteit en hoogste omega-3-concentratie.

MEEST VERKOCHT: WHC Unocardio 1000
Whc Ubiqor Whc Ubiqor 60 Softgels 64,80 58,32
Meer info
Toevoegen

Meer over WHC

Whc Unocardio 1000 banner
In Europa was Jo Wyckmans de ‘omega-3-pionier’, de Nederlandse pers omschrijft Jo Wyckmans als de ‘omega-man’. Jo Wyckmans boek Gezond vanbinnen, vanbuiten mooi, waarvan de eerste editie reeds in 1999 verscheen, was het resultaat van zijn passie voor gezondheid en groeiende kennis over het belang van omega-3 vetzuren. De voorbije 15 jaren heeft hij geëngageerd voor talrijke studies, waarbij het belang van omega-3 (EPA en DHA) is aangetoond.

Jo Wyckmans kan dan ook niet anders dan garant staan voor het beste van het beste op het vlak van omega-3 supplementen. Als oprichter van WHC Labs bvba bied Jo Wyckmans u via deze firma supplementen aan onder de merknaam WHC. Dit zijn de meest unieke, milieuvriendelijke omega-supplementen op de wereldmarkt. Bij WHC Labs bvba draait het niet om marketing, maar om pure passie voor kwaliteit.